17 Ιουνίου 2016

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο από επτά σημεία της πόλης προσφέρει ο Δήμος Λεβαδέων




Στο πλαίσιο της προεκλογικής δέσμευσης της Δημοτική Αρχής για επέκταση και χρήση των νέων τεχνολογιών, δίδεται σήμερα η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Λιβαδειάς να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Ο Δήμος Λεβαδέων σεβόμενος τους πολίτες και εκτιμώντας ότι η δυνατότητα πρόσβασης στην πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό αναβάθμισε και έθεσε σε επαναλειτουργία το ασύρματο δίκτυο.
Τα επτά σημεία πρόσβασης στο ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο της πόλης  βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία, στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, στην περιοχή του Διοικητηρίου, στην περιοχή της Κρύας, στην περιοχή του Δημαρχείου, της Τεχνικής Σχολής και στην περιοχή του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων.
Η πρόσβαση στο διαδίκτυο γίνεται αυτόματα μέσω του δικτύου Public Ηot Spot και απαιτείται η σύνδεση του χρήστη στην αρχική σελίδα υποδοχής.  Ακολουθεί η αυτόματη μεταφορά του χρήστη στη σελίδα  www.livadia.gr/livadia24, η οποία αποτελεί και το νέο πιλοτικό διαδραστικό τουριστικό portal του Δήμου.


Η σύνδεση διαρκεί για δύο συνεχόμενες ώρες και ο αριθμός των χρηστών που  μπορούν να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι ανέρχεται στους χίλιους επισκέπτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin