19 Μαΐου 2016

Taekwon-Do Διστόμου εξετάσεις ζωνών




Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμών ζωνών απο τον Master Σολδάτο Άγγελο 7 Dan το Σάββατο στις 14/03/2016.Συνολικά εξετάσθηκαν 20 αθλητές στην ύλη του Taekwon-Do (tul, θεμελειώδεις τεχνικές,θεωρία, μάχες και σπασίματα εδάφους ).





Οι αθλητές απέδωσαν άριστα στις εξετάσεις με τη βοήθεια των αθλητών απο τους συλλόγους Ευκλέας Πρέβεζας και Αθήνας.Καταδεικνύοντας έτσι τη δουλειά που γίνεται απο τον εκπαιδευτή Ευθυμιάτο Αναστάσιο 4 Dan,αποσπώντας κολακευτικά σχόλια απο τον Master Σολδάτο Αγγελο για το επίπεδο τους .Στο τέλος των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε επίδειξη( tul,αυτοάμυνα,εναέρια σπασίματα και εδάφους.) απο τους αθλητές του Ευκλέα Πρέβεζας και Αθήνας στους αθλητές του Διστόμου και στους γονείς . Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε party με τη παρουσία δασκάλων,αθλητών ,γονέων και φίλων του Taekwon-Do.




Τη κυριακή 15/05/2016 πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση απο τον Master Σολδάτο Άγγελο στο κλειστό γυμναστήριο Διστόμου διάρκειας δυο ωρών. Η προπόνηση απο τον Master Σολδάτο Άγγελο ήταν προσανατολισμένη στα tul,τις θεμελειώδεις τεχνικές και στην αυτοάμυνα.Οι νέοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με παλαιότερους αθλητές αποκομίζοντας έτσι πολλαπλά οφέλη για αυτούς.Με τη προπόνηση αυτή ολοκληρώθηκε ενα ιδανικό διήμερο για το Taekwon-Do,αφήνοντας έτσι τους αθλητές ανυπόμονους για την επόμενη φορά.




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μaster Σολδάτο Άγγελο για τη πολύτιμη προσφορά του στο Taekwon-Do.Επίσης να ευχαριστήσουμε τους αθλητές του Ευκλέα Πρέβεζας K. Αλεξάνδρου Δημήτρη 3 Dan, Κ. Δημητρίου Σωτήρη 3 Cup και τον Κ. Αυγέρη Μάξιμο 2 Dan,αποτον Ευκλέα Αθήνας τον Τριβλή Κωνσταντίνο 2 Dan και την Ομράν Σάρα 3 Cup. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμα τον πολιτισμικό σύλλογο Διστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin