11 Μαΐου 2016

Taekwon-Do Δίστομο-Ευκλέας Αθήνας και ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ






Στίς 23 και 24 Απριλίου οι σύλλογοι Taekwon-Do Διστόμου και Ευκλέα Αθήνας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί για ακόμη μια φορά στο Δίστομο υπο τις οδηγίες του προπονητή Ευθυμιάτου Αναστάσιου 4 dan.
Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλάμβανε εξάσκηση σε θεμελειώδεις τεχνικές και εφαρμογή λακτισμάτων σε στόχους.Τη δεύτερη μέρα πραγματοποίησαν εξάσκηση σε τεχνικές χεριών στους στόχους και στη συνέχεια ακολούθησαν ενα πρόγραμμμα αυτοάμυνας το οποίο βασιζόταν στις τεχνικές που διδάχθηκαν τις δυο μέρες . Στο τέλος της προπόνησης οι μαύρες ζώνες απάντησαν σε ερωτήματα των έγχρωμων ζωνών σχετικά με το Taekwon-Do .Αναφέρθηκαν φυσικά στις διακρίσεις των αθλητών απο το πανευρωπαικό φιλικό πρωτάθλημα της Λευκάδας. Οι αθλητές του Διστόμου προσκάλεσαν τους αθλητές απο την Αθήνα να παρευρεθούν στις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών με εξεταστή τον Master Σολδάτο Άγγελο 7 dan στις 14 Μαίου 2016.

Ο προπονητής των συλλόγων Κ. Ευθυμιάτος Αναστάσιος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πολιτισμικό σύλλογο καθώς και τους αθλητές Διστόμου και Αθήνας για τη στήριξη τους .



===============================================================




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ευχίδειος άθλος στις 7 και 8 Μαίου 2016 με διαδρομή απο τους Δελφούς μέχρι τις Πλαταιές 107,5 χλμ.Η ώρα έναρξης του αγώνα ήταν 22:00 και είχε διάρκεια 15 ώρες.Η ομάδα Taekwon-Do Διστόμου συνέβαλλε εθελοντικά με τη σειρά της καθώς βοήθησε στη διανομή αθλητικών ποτών και φαγητών στους αθλητές ,σε δυο σταθμούς .




Η ομάδα Taekwon -Do Διστόμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές για αυτη τη σπουδαία διοργάνωση και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που πήραν μέρος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin