Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Διακρίσεις για την Ομάδα Taekwon-Do Διστόμου στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Δυο δεύτερους νικητές έβγαλε η -πρωτοεμφανιζόμενη - Ομάδα Taekwon-Do Διστόμουστο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do που έγινε στις 9 και 10 Απριλίου στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας .Ένα πρωτάθλημα που περιλάμβανε τα πέντε αγωνίσματα του Τaekwon-Do και με αυτό το τρόπο χάρισε μια ολοκληρωμένη εμπειρία όσον αναφορά τους αθλητές που συμμετείχαν.


Αναλυτικά η ομάδα Taekwon-Do Διστόμου υπό τις οδηγίες του προπονητή Αναστάσιου Ευθυμιάτου έλαβε μέρος και έφερε τις παρακάτω διακρίσεις:

-Πίτσος Ευστάθιος 2η θέση στις μάχες και
-Μπέλλος Βλάσης 3η θέση στα εναέρια σπασίματα

Ο - εκ Διστόμου επίσης - προπονητής της Ομάδας Αν. Ευθυμιάτος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων εκ μέρους της Ομάδας : ''Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πολιτισμικό Σύλλογο Διστόμου για την αμέριστη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα και ελπίζουμε στο μέλλον για περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις καθώς ήταν η πρώτη φορά συμμετοχής της ομάδας του Διστόμου. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του Πρωταθλήματος, τον Master Σολδάτο Άγγελο 7 Dan προπονητή του Ευκλέα Πρέβεζας και τον κύριο Καβαδία Ευστάθιο 5 Dan προπονητή του Ευκλέα Λευκάδας''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αν. Ευθυμιάτος προπονεί και την ομάδα του Ευκλέα Αμπελοκήπων, η οποία συμμετείχε επίσης στο Πρωτάθλημα.Η ομάδα αυτή είχε τις εξής διακρίσεις :

-Τριβλης Κωνσταντίνος και Αυγέρης Μάξιμος 3η θέση στο αγώνισμα της αυτοάμυνας 
-Ομράν Σάρα 1η θέση στις μάχες

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές έμειναν ενθουσιασμένοι με το επίπεδο των αγώνων και τη διοργάνωσης του πρωταθλήματος.Πριν το πρόγραμμα των αγώνων έγιναν πολιτιστικές εκδηλώσεις με χορούς.ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1) Ο μικρός Ευστάθιος Πίτσος, 2η θέση στις μάχες

2).Οι Ευστάθιος Πίτσος και Βλάσης Μπέλλος με τον προπονητή του Διστόμου Αναστάσιο ΕυθυμιάτοΣχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin