21 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο ληστής στο Παρόρι που προσποιήθηκε ότι του χάλασε το αυτοκίνητο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 70χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε προχθές το βράδυ στο Παρόρι Βοιωτίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν εκ των τριών δραστών σε περιοχή της Αττικής

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές (19-05-2016) αργά το βράδυ, σε βάρος 70χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Παρόρι Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των τριών δραστών, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής. Σε βάρος του συλληφθέντα και των δύο συνεργών του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα προχθές περίπου στις 23:10΄, ο συλληφθείς έχοντας ακινητοποιήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σε αγροτική οδό του Παρορίου Βοιωτίας, προσποιούμενος μηχανική βλάβη του οχήματός του, κατάφερε να σταματήσει διερχόμενο από το σημείο όχημα που οδηγούσε ο 70χρονος.

Όταν ο 70χρονος εξήλθε του οχήματός του, τον προσέγγισαν αιφνιδιαστικά δύο συνεργοί του συλληφθέντα, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε παρακείμενο κτήμα και με την άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο διάπραξης ληστείας, καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας .

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο συνεργών του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin