11 Μαΐου 2016

Συλλήψεων το ανάγνωσμα : ΔΕΣΦΙΝΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ,ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΕΥΒΟΙΑ ....



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, επιπλέον (27) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα και συγκεκριμένα:

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και δύο στη Χαλκίδα από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και δισκίων φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Έξι (6) ημεδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Θήβα &
στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης,διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (280) γραμμαρίων.

Έντεκα (11) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:
δύο ημεδαποί & ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
δύο ημεδαποί στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας,
δύο ημεδαποί στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας,
δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, καθώς και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Λιβαδειάς) Βοιωτίας και
ένας ημεδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης.

Δύο (2) ημεδαποί στο Μαντούδι Ευβοίας και στη Δεσφίνα Φωκίδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Μαντουδίου & Ιτέας αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά και στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς & Αιδηψού αντίστοιχα, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin