13 Μαΐου 2016

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Λεβαδέων. (βίντεο)


                    



Η Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι ενώ ο “Καλλικράτης” προβλέπει ένα δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης, η ίδια θεωρεί ότι για να καταφέρει η Δημοτική Αρχή να αντεπεξέλθει στις σημερινές απαιτήσεις και προκλήσεις χρειάζεται μια συλλογικότερη διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.  Για αυτό παράλληλα με τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων ορίσθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κατά θεματική ενότητα.
Ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους προς τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων και τόνισε, ότι οι νέοι Αντιδήμαρχοι δεν έχουν το χρονικό πλεονέκτημα των προκατόχων τους για ενημέρωση, καθώς η διοίκηση απαιτεί συνέχεια και  πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες και στα προβλήματα του Δήμου Λεβαδέων.
Τέλος, ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Πολιτικής Προστασίας, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Συγκοινωνιών, Εγκαταστάσεων, Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και αναπληρωτής Δημάρχου αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Κυπραίος.  Το έργο του οποίου θα υποβοηθείται από τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Στυλιανό Θεοδωρόπουλο με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δήμου σε θέματα διαχείρισης Εθνικών και Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, Αθανάσιο Φορτώση με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Δημητρόπουλο με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δήμου σε θέματα αγροτικής παραγωγής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων και Κωνσταντίνο Καπλάνη με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δήμου σε θέματα ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης.
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Προσχολικής Αγωγής, Δια Βίου Μάθησης και τέλεσης Πολιτικών Γάμων αναλαμβάνει η κα Αικατερίνη Κοσκοβόλη – Γιαχρίτση
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Παπαθανασίου.  Το έργο του οποίου θα υποβοηθείται από τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Γεώργιο Κωτσαδάμ με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δήμου σε θέματα διαχείρισης, συντήρησης και κίνησης οχημάτων και Στυλιανό Σαλαπατάρα με ευθύνη για την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δήμου σε θέματα Καθαριότητας – Ανακύκλωσης.
Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα Πρωτογενούς Τομέα (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας, Αλιείας) και θέματα Αθλητισμού και κατά τόπων στις Δημοτικές Ενότητες Κορώνειας και Κυριακίου αναλαμβάνει ο κ. Σωτήριος Καρβούνης

Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες Δαύλειας και Χαιρώνειας αναλαμβάνει ο κ. Δημοσθένης Σπυρόπουλος.






5 νέοι αντιδήμαρχοι στη Λιβαδειά και 6 νέοι... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin