17 Μαΐου 2016

Οικονομικά στοιχεία ζητά το Υπ. Εσωτερικών από φορείς του Δήμου Δ.Α.Α., ΛΕΒΑΔΕΩΝ και ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ



Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, μέχρι 27 Μαΐου το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου των δήμων που δεν έχουν υποβάλλει πλήρη τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία να το πράξουν.


Στα συνολικά 612 ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ της εγκυκλίου περιλαμβάνονται οι κοινωφελής επιχειρήσεις των Δήμων Δ.Α.Α, ΛΕΒΑΔΕΩΝ και ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ, η μονομετοχική του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. η αναπτυξιακή ΕΛΙΚΩΝΑΣ -ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και δύο από τη Φωκίδα, αμφότερα του Δήμου Δελφών, και πιο συγκεκριμένα η “Αναπτυξιακή Φωκική” και ο “Κοινωνικός Ξενώνας Ευστάθιος Μαναίος”.

Στη σχετική εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι για ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης θα πρέπει να υποβάλλουν στοιχεία μηνός Μαρτίου, ή α΄ τριμήνου 2016 αν δεν ανήκουν στο ΜΦΓΚ στη βάση δεδομένοων που τηρείται στο υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (βάση ΥΠΕΣΔΔΑ-ΕΕΤΑΑ).

Κατά τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων ∆ιαθεσίµων, ∆ανείων και Υποχρεώσεων. Επίσης στην κατηγορία «Υποχρεώσεις σε φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης», στην οποία καταγράφονται το σύνολο των βραχυοπρόθεσµων και µακροπρόθεσµων απλήρωτων υποχρεώσεων του Φορέα προς φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης, είτε υπάρχει διακανονισµός /ρύθµιση της πληρωµής σε δόσεις, είτε όχι.

Αναλυτικά ο κατάλογος
των υπόχρεων στην σχετική εγκύκλιο

localit.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18:54

    Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον τα οικονομικά στοιχεία της κοινωφελούς και της ανώνυμης του δήμου ΔΑΑ......αν βέβαια αποσταλούν και ειδικά αν διερευνηθούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin