20 Μαΐου 2016

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο


ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της εκστρατείας που έχει αναλάβει η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών» για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση διοικητικών στελεχών της στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ αυτή της Π.Ο.Ν. είναι η δεύτερη με θεσμικό παράγοντα της χώρας μας μετά από την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στις 15 Φεβρουαρίου 2016, ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα του τις δράσεις της Π.Ο.Ν. για το σκοπό αυτό.


Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ, στη συζήτηση που έγινε (σε κλίμα εγκαρδιότητας και συναντίληψης) με τον πρόεδρο της Π.Ο.Ν. κ. Γιώργο Καστρινάκη και τον ταμία της κ. Ξενοφών Λύρο (φωτογραφία) εξέφρασε τις πάγιες απόψεις και θέσεις της Εκκλησίας στο ζήτημα των μεταμοσχεύσεων και δήλωσε την ενεργό στήριξή του σε όποια δράση ή πρωτοβουλία αναλάβει η Ομοσπονδία.



Θα επακολουθήσουν συναντήσεις με τις διοικήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και άλλους φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin