22 Μαΐου 2016

Για πολλοστή φορά πλημμύρισαν οι ξεχασμένες γειτονιές της ΑΡΑΧΩΒΑΣ





Σε ολόκληρα ποτάμια, μετατράπηκαν γειτονιές της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, οι οποίες εδώ και δεκαετίες έχουν αφεθεί στο έλεος του ΘΕΟΥ.
Το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί, αποτυπώνει στην πραγματικότητα το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών.




Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα μέχρι σήμερα, είναι πραγματικά ένα θαύμα.

Οι γειτονιές του Αϊ Γιάννη και άνωθεν, μετατρέπονται σε επικίνδυνους χειμάρρους κατά την διάρκεια παρόμοιων καιρικών φαινομένων.

Οι υποσχέσεις που κατά διαστήματα δίνονται στους κατοίκους των περιοχών αυτών , είναι μόνο προεκλογικές....

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό βίντεο :




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13:07

    Μία από της ξεχασμένες γειτονιες της Αράχωβας για μερικούς αδιάφορους.....που θα την θυμηθούν ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ όταν θα έχουν προεκλογικό αγώνα .......μία γειτονιά με υποβαθμισμένη για αυτούς αξία είναι η κατω και καλά πλευρά της αραχωβας.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ όλοι οι κάτοικοι τα ίδια πληρώνουν και την ίδια αξία έχουν όλοι...δεν είναι σωστό να γίνονται επισκευές μόνο εκεί που τους συμφέρει....ουτε στα εκκλησάκια τις περιοχής δεν έχουν δώσει την αξία που τους αρμόζει....Ντροπή ντροπή ντροπή.,!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20:24

    Πέρα από τα νερά της βροχής......υπάρχουν και τα νερά τα μόνιμα που τρέχουν χειμώνα καλοκαίρι και συνήθως είναι με σαπουναδες.Όσοι άνθρωποι ζουν από το ξενοδοχείο Οδός ονείρων και κάτω δεν μπορούν να κατέβουν με τα πόδια γιατί γλιστρούν και πεφτουν.....ας έρθει ο δημαρχακος μια βόλτα με τα ποδαράκια του να περπατήσει να δει και αυτός την γλύκα .....και να μην βλέπει τα ωραία της αραχωβα μόνο από την γέφυρα με το περίφημο ρολόι....έχει και κάτω από τις καμάρες γειτονιές.....έλα και από δω κύριε δήμαρχε δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω περασει πολλες φωρες απο το σιμειο αυτο.Ειναι δραμα γλυστραει πολυ και ειδικα εαν εχει σαπουνονερα δε βγενει πανο με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin