19 Μαΐου 2016

Επιτυχίες του Αθλητικού ΣΥΛ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ, σε διοργάνωση με επιλεγμένους συμμετέχοντες.





Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Αράχωβας αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση της ΕΤΑΝΕ που απευθύνθηκε σε επιλεγμένους συλλόγους για να συμμετέχει με την αθλητική του δύναμη στην γιορτή αυτή του Taekwondo,στην 5η διοργάνωση του Kim & Liu αγωνιστικού Φεστιβάλ Taekwondo.






Η αθλήτρια μας Αθανασία Μπακολουκά κατέκτησε την 1η θέση (Χρυσό Μετάλλιο) ενώ η αθλήτρια μας Χρυσαντίνα Λινάρδου είχε μια καταπληκτική αγωνιστική εμφάνιση μένοντας έξω απ τις πρώτες θέσεις,τιμώντας όμως εξαιρετικά το φεστιβάλ αυτό!! Ο σύλλογός μας ήταν ο μοναδικός σύλλογος απ την περιοχή Βοιωτίας και Φωκίδας που συμμετείχε σε αυτο το ιστορικό Φεστιβαλ του σπουδαίου αυτού Ολυμπιακού Αθλήματος. 









Τo Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Ειδικά όμως η 5η έκδοσή του, η οποία έριξε αυλαία σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ. Το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν τα 1.500 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, σε συνδυασμό με τις πολλές και πρωτοποριακές -για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο- επιδείξεις, προκάλεσαν τον θαυμασμό των εκατοντάδων θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αλλά και του ελληνικού ταεκβοντό, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις Γονέα-Παδιού (ΠΟΥΜΣΕ), αγωνιστικού 5 εναντίον 5, επίδειξη ΠΟΥΜΣΕ από το προπονητικό κλιμάκιο της ΕΤΑΝΕ, Hapkido, παράσταση μικρών αθλητών με θέμα το bullying, ενώ για ακόμη μία φορά την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές με σύνδρομο Down μέσω μιας ιδιαίτερα απολαυστικής επίδειξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin