6 Μαΐου 2016

Κατάληψη την Παρασκευή 06/05/2016 των δήμων Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς






Συνεχίζεται η πρωτοφανής επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τους δανειστές και το κεφάλαιο , με το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που σε συνδυασμό και με το φορολογικό λεηλατούν συντάξεις, οδηγούν στην ανεργία, ποδοπατούν την εργατική τάξη και αφανίζουν γενιές ολόκληρες.





Συναδέλφισσες-οι ,η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , προωθεί τα νέα βίαια μέτρα – σφαγείο για την κοινωνική ασφάλιση , όπως μεταξύ άλλων τη σταδιακή μείωση του ΕΚΑΣ , μειώσεις στις κύριες συντάξεις ,αύξηση των εισφορών για την περίθαλψη ,αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων (με υπερφορολόγηση όλων των κοινωνικών ομάδων μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου κ.α.) , μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται , πιστεύοντας ότι θα πιάσει στον ύπνο τους εργαζόμενους και την κοινωνία!


Όμως λογάριασαν λάθος!!


Είναι η ώρα τώρα να αντιπαρατεθούμε ξανά με αυτές τις πολιτικές της εξαθλίωσης, του αφανισμού και της αναξιοπρέπειας.


Είναι η ώρα τώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να απαιτήσουμε το δικαίωμα στη ζωή μας και στο μέλλον των παιδιών μας. 


Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων που διαλύουν ό,τι κοινωνικό – δημόσιο έχει χτιστεί με αγώνες και αίμα των εργαζομένων δεν πρέπει να γίνει βορά στα νύχια των τοκογλύφων , εγχώριων και μη!


Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, για την ύπαρξη συντάξεων , για την αξιοπρέπειά μας ,για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές!


Στο πλαίσιο αυτό των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ο Σύλλογος μας συμμετέχει μεαπεργιακή κατάληψη την Παρασκευή 06/05/2016 από τις 6:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου ( και της απογευματινής βάρδιας ) τόσο στο Δήμο Λεβαδέων όσο και στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας και με απεργία το Σάββατο 07/05/2016.


Παράλληλα , επειδή θεωρούμε ότι αυτές οι κινητοποιήσεις πρέπει να έχουν συνέχεια και με άλλες μορφές πάλης, καλούμε μαζί με το Εργατικό κέντρο , άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς , στον εορτασμό – συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς με συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στον πεζόδρομο της Μπουφίδου στη Λιβαδειά και ώρα 11:00 – για να τιμήσουμε τους λαϊκούς αγώνες και το αίμα που χύθηκε για κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία.


Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                    ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin