20 Απριλίου 2016

Και η Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου β΄ έλαβε μέρος στο «Lets do it Greece»






Δελτίο Τύπου
            Η Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου β΄ έλαβε μέρος στη πανελλαδική εθελοντική δράση με τίτλο: «Lets do it Greece» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016. Στο χώρο της Πλατείας της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου β΄ λειτούργησε Εργαστήριο Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας και Graffiti. Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν παιδιά και γονείς που συμμετείχαν στην προσπάθεια εξωραϊσμού της περιοχής μας. Τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες αναλόγως με την ηλικία τους και με την καθοδήγηση των εμψυχωτριών της δράσης δημιούργησαν κατασκευές και ζωγράφισαν πίνακες. Επίσης, άλλη ομάδα ατόμων δημιούργησε μια μεγάλη και όμορφη ζωγραφιά  σε εξωτερικό τοίχο. Πολλοί γονείς, ακόμη και γιαγιάδες γίναν για λίγο παιδιά και ανακατεύτηκαν και αυτοί με τα χρώματα, με ενθουσιασμό και φαντασία. Ο γνωστός ζωγράφος της περιοχής μας κ. Αλέκος Λιάπης έδινε οδηγίες σε όποιον χρειαζόταν και ξετρύπωνε τα κρυφά ταλέντα των παιδιών. Στο τέλος   όλοι οι συμμετέχοντες γεύτηκαν γλυκίσματα και λουκουμάδες που προσέφεραν οι εθελόντριες της Βιβλιοθήκης.   




            Η παραπάνω προσπάθεια
έγινε με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Οινοφύτων και του Συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οινοφύτων.  Ξεχωριστές ευχαριστίες εκφράζονται στις κυρίες Αγγελική Κατσιφή, Αναστασία Κατσιφή, Αλεξάνδρα Νίκα, Νότα Νίκα, Σωτηρία Σπανού, Χριστίνα Δάβρη & Χρυσούλα Λιόντου, στους κυρίους Νικόλαο Κατσιφή, Θανάση Νίκα & Νικόλαο Μπλατσιώτη καθώς και στο σπουδαστή του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων Γιώργο Δάβρη  για την συνεισφορά τους στη προετοιμασία και ολοκλήρωση της δράσης.




            Επίσης, αρωγοί στην προσπάθεια μας ήταν οι επιχειρήσεις BERLING και Dunapack- Viokyt Packaging και που μας χορήγησαν υλικά για την εκδήλωση.
            Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και υποστηρικτές της εκδήλωσης και ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντηθούμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin