Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Αναταραχή, συζητήσεις, αποφάσεις κ.α. στο Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α.

Ανακοινώθηκαν τα 6 ονόματα των ατόμων  που επιλέχθηκαν από τα 13 ενδιαφερόμενα τα οποία θα εργασθούν για  την άρδευση του ελαιώνα Αράχωβας.


 Ζησίμου Μιλτιάδης
 Κοκκοβός  Γεώργιος
Ανδρέου Νικόλαος
Μαστροκώστας Στυλιανός
 Καραπατούχας Λουκάς
 Λάμπρος Γεώργιος


Με την παρουσία νέου νομικού  συμβούλου έγινε , διεξοδική συζήτηση για την πορεία της έκπτωσης στο ARACHOVA CENTER. Μάλιστα η συζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα , έγινε με κλειστά μικρόφωνα για λόγους ευνόητους. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς....

Με απόφαση Δημάρχου , ορίστηκε δικηγόρος , η οποία θα αναλάβει τα νομικά θέματα αλλά και τον τρόπο διεκδίκησης των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Δ.Α.Α.. Η απειλή για επάνοδο ειδοποιητηρίων  για κατασχέσεις , είναι προ των πυλών...


Εγκρίθηκε ομόφωνα η αφιλοκερδής συμμετοχή των τεσσάρων ατόμων , όπως σας είχα προαναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου, στις μελέτες που θα εκπονήσουν αποκλειστικά αυτά τα 4 άτομα για τον καταρτισμό φακέλων προς έγκριση τόσο στην περιφέρεια αλλά όσο και στο Υπουργείο Πολιτισμού για την ίδρυση του Λ.Μ.Α.


Θα πραγματοποιηθεί  διαγράμμιση σε οδικούς άξονες του Δήμου με προσφορά του μηχανήματος αλλά και του εργατικού δυναμικού από την αντιπεριφερειάρχη κα ΠΑΠΑΘΩΜΑ.

Για το τέλος άφησα 2 θέματα που προκάλεσαν αναταραχή .

Πιο συγκεκριμένα, (αρχίζοντας από το τελευταίο ) αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έλαβε σύμβουλος της πλειοψηφίας σε ερώτηση του που απήθυνε στα 3 μέλη της αντιπολίτευσης για το αν έχουν προσφύγει σε ανώτατο βαθμό,  κατά της αθωωτικής απόφασης που αφορούσε  τρεις συμβούλους της πλειοψηφίας για τα χρέη προς τον Δήμο. Η απάντηση που δόθηκε είναι ότι πράγματι έχουν κινηθεί σε ανώτατο βαθμό.

Επίσης τεράστια αναστάτωση επικράτησε στην αρχή της σημερινής διαδικασίας , από ένσταση που απέστειλε η αντιπολίτευση για παραποίηση πρακτικών . Το λόγο μεταξύ άλλων πήρε και ο δήμαρχος , δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις , οι οποίες έγιναν αποδεκτές κατά πλειοψηφία.

Εκεί ακούστηκε δια στόματος του προέδρου, ότι το e-hani δεν είναι αξιόπιστο. Η παρότρυνση προς  άλλον σύμβουλο είναι να μην διαβάζει το e-hani. Μάλλον το συγκεκριμένο  κείμενο που αντέγραψα από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ , ήταν λάθος...(πολύ μεγάλο το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών )....


Τα υπόλοιπα θέματα είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη τους.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin