Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Σοβαρό ατύχημα σε στοά των μεταλλείων στο '51
.
Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων στους “Ευρωπαϊκούς Βωξίτες” για την επικινδυνότητα της εργασίας τους στις “ξεσχάρωτες” στοές δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα,

πριν από λίγο σε στοά των μεταλλείων στην περιοχή του 51 καταπλακώθηκε εργαζόμενος από πτώση των τοιχωμάτων. Μάλιστα, η στοά στην οποία έγινε το ατύχημα συγκαταλλέγεται μεταξύ των ξεσχάρωτων όπως έγινε γνωστό από το σωματείο των εργαζομένων. Ο τραυματισμός του εργαζομένου είναι σοβαρός χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του και αυτή την ώρα μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Άμφισσας για ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση.


Πρόκειται για πανομοιότυπο ατύχημα που συμβαίνει ξανά ύστερα από λιγότερο από τρεις μήνες, παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις των εργαζομένων προς τους διοικούντες την εταιρεία να λάβουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται από το σωματείο, η διεύθυνση της εταιρείας, ενώ δε δαπανά ούτε τα ελάχιστα για την σωματική ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία της ζωής τους, προχωρά σε δωρεές, όπως το νέο 4χ4 της αστυνομίας, το οποίο κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής από χθες και το οποίο αποκτήθηκε κατόπιν προσφοράς Λυμπέρη Πολυχρονόπουλου.
Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin