27 Απριλίου 2016

Μία σύλληψη στο ΔΙΣΤΟΜΟ και άλλες 19 στην ΣΤΕΡΕΑ



                                       Λαμία, 26 Απριλίου 2016

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν συνολικά το τελευταίο 24ωρο, είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών και κλοπών – διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερα (4) άτομα, ειδικότερα τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης & δισκίων φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατασχέθηκε ένα ραδιοκασετόφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα:
αλλοδαπός στο Δίστομο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για ληστεία και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και
δύο ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις, κατά περίπτωση, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Έξι (6) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:
δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας, και
δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Θήβα και στον Αχινό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin