Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Το τμήμα των Special Olympics του ΑΚΟΛ στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας κ' Αποτελέσματα “Αphrodite Cup 2016”


Παρόν το τμήμα των Special Olympics του ΑΚΟΛ στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Περισσότεροι από 18.000 δρομείς ξεκίνησαν από την Λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κι άλλα κεντρικά σημεία της πόλης για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους τόσο στον Ημιμαραθώνιο, όσο και στους αγώνες των 3χλμ, των 5 χλμ, των ΑΜΕΑ και των Special Olympics. Η διοργάνωση ανήκει στον ΣΕΓΑΣ και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων. 


Από αυτή τη γιορτινή μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές του τμήματος των Special Olympics του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς.Συγχαρητήρια, αξίζουν στα όμορφα παιδιά, που χάρισαν χαμόγελα, σκόρπισαν ρίγη συγκινήσεων και πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα με αγάπη! Συγχαρητήρια στους γονείς τους για τον αγώνα που δίνουν πλάι τους!Συγχαρητήρια στους εθελοντές που προσφέρουν με την ψυχή τους τις υπηρεσίες τους , αφιλοκερδώς. Συγχαρητήρια, σε όλους που διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση! 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της αποστολής που είναι:
Επιμελητήριο Βοιωτίας
Χαράλαμπος Σανιδάς & ΣΙΑ ΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας ευχαριστεί όλους

======================================================


Αποτελέσματα “Αphrodite Cup 2016”Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η αθλήτρια του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς Γεωργία Αγγελοπούλου στην κατηγορία Νεανίδων στο Διεθνές "2nd Afrodite Cup" που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Taekwondo στις 11-13 Μαρτίου. 


Η αθλήτρια διαγωνίσθηκε συγκεκριμένα,σε κορίνες, μπάλα, στεφάνι και σχοινάκι και κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 41. 200 πόντους.Η διοργάνωση σε αριθμούς:18 χώρες
218 αθλήτριες
135 ξένες αθλήτριες
83 Ελληνίδες αθλήτριες

Το Δ.Σ του Συλλόγου συνγχαιρει την Αθλήτρια αλλά και τις Προπονήτριες, Έφη Ραμαντάνη & Εύα Χριστοδούλου για την Επιτυχία! 


Από ΑΚΟΛ

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin