20 Μαρτίου 2016

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων στο Δήμο Δ.Α.Α. ;






Πληροφορίες αναφέρουν , ότι υπάρχει  η απόφαση του δικαστηρίου , από την υπόθεση που είχε εκδικαστεί τον ΟΚΤΏΒΡΙΟ 2015   (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ) ,η οποία όμως δεν έχει κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους. 
Με βάση αυτή την απόφαση , δύναται να υπάρχουν ανακατατάξεις στην σύνθεση του  Δημοτικού Συμβουλίου με αναγκαστικές αποχωρήσεις αλλά και διάφορες άλλες αλλαγές.Αλλά θα υπάρξουν ;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14:21

    Πραγματικά υπάρχει απόφαση στην οποία ο Αλμπάνης είναι έκπτωτος (με την αιτιολογία ότι είχε πάρει έργα προεκλογικά που απαγορεύετε από το νόμο Καλλικράτη) και τη θέση του καταλαμβάνει ο Γρανιτσιώτης. Οι υπόλοιποι της υπόθεσης απαλλάσσονται βάση του νόμου που τους επιτρέπει να είναι ενήμεροι κατόπιν ρύθμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19:39

    Αν πραγματικά οι τρείς σύμβουλοι που χρωστούσαν στο Δήμο κατά την εκλογή των(τα ποσά ήταν μόνο τα βεβαιωμένα μέχρι 31/12/2008), αθωώθηκαν, τότε αυτά που χρωστάνε από το 2009 και μετά , πότε θα τα πληρώσουν; Επίσης όλοι εμείς οι επαγγελματίες που έχουμε πληρώσει μέχρι και σήμερα τι είμαστε; Το μεγάλο ολίσθημα είναι ότι εκτός των τριών που χρωστάνε, είναι και ο Δήμαρχος, ο οποίος δυστυχώς από το 2009 μέχρι σήμερα χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14:43

    Καιρός να πάνε μερικοί σπίτι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin