Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων στο Δήμο Δ.Α.Α. ;


Πληροφορίες αναφέρουν , ότι υπάρχει  η απόφαση του δικαστηρίου , από την υπόθεση που είχε εκδικαστεί τον ΟΚΤΏΒΡΙΟ 2015   (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ) ,η οποία όμως δεν έχει κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους. 
Με βάση αυτή την απόφαση , δύναται να υπάρχουν ανακατατάξεις στην σύνθεση του  Δημοτικού Συμβουλίου με αναγκαστικές αποχωρήσεις αλλά και διάφορες άλλες αλλαγές.Αλλά θα υπάρξουν ;

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά υπάρχει απόφαση στην οποία ο Αλμπάνης είναι έκπτωτος (με την αιτιολογία ότι είχε πάρει έργα προεκλογικά που απαγορεύετε από το νόμο Καλλικράτη) και τη θέση του καταλαμβάνει ο Γρανιτσιώτης. Οι υπόλοιποι της υπόθεσης απαλλάσσονται βάση του νόμου που τους επιτρέπει να είναι ενήμεροι κατόπιν ρύθμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πραγματικά οι τρείς σύμβουλοι που χρωστούσαν στο Δήμο κατά την εκλογή των(τα ποσά ήταν μόνο τα βεβαιωμένα μέχρι 31/12/2008), αθωώθηκαν, τότε αυτά που χρωστάνε από το 2009 και μετά , πότε θα τα πληρώσουν; Επίσης όλοι εμείς οι επαγγελματίες που έχουμε πληρώσει μέχρι και σήμερα τι είμαστε; Το μεγάλο ολίσθημα είναι ότι εκτός των τριών που χρωστάνε, είναι και ο Δήμαρχος, ο οποίος δυστυχώς από το 2009 μέχρι σήμερα χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός να πάνε μερικοί σπίτι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.