24 Μαρτίου 2016

Κρεμάστηκε ο αγνοούμενος βοσκός στη Γραβιά!





Ο τραγικός αυτόχειρας είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή το πρωί, όταν έφυγε αναστατωμένος από τη φάρμα που δούλευε στη Γραβιά Φωκίδας.

Ο 40χρονος βοσκός, Αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα τηλεφώνημα που τον αναστάτωσε και ζήτησε από το αφεντικό του άδεια για να φύγει και να πάει στο χωριό Μπράλος, όπου διέμενε ο αδελφός του. Όμως εκεί δεν έφτασε ποτέ και το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Όλες αυτές τις ημέρες εκτός από τους δικούς του ανθρώπους κινητοποιήθηκαν και οι αρχές που χτένιζαν όλη την περιοχή μήπως εντοπίσουν τον άτυχο 40χρονο. Στις σχετικές έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Πολυδρόσου και τον Σταθμό της Άμφισσας, καθώς κι η ΕΜΑΚ Λαμίας με εκπαιδευμένο σκύλο .

Ύστερα από εξονυχιστικές έρευνες έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ο αυτόχειρας πριν λίγο από πυροσβέστες του Κλιμακίου Πολυδρόσου στη θέση “Στριβάδι”, κοντά σε ένα ρέμα, γύρω στα 500 μέτρα από το ποιμνιοστάσιο που οποία εργαζόταν.

Η τοπική κοινωνία της βορειοανατολικής Φωκίδας είναι αναστατωμένη κι ήδη ακούγονται διάφορα “σενάρια” για τους λόγους που υπαγόρευσαν στο 40χρονο το απονενοημένο διάβημα.

Την υπόθεση τώρα θα αναλάβει η Ασφάλεια της Άμφισσας και το εγκληματολογικό της Στερεάς, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.


http://www.amfissaface.gr/2016/03/23/post-359/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin