10 Μαρτίου 2016

Εντάσεις στο σημερινό Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α.







Μεγάλη ένταση στο αποψινό Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. .

Στα πρώτα θέματα της σημερινής συνεδρίασης , ήταν η έγκριση του προϋπολογισμού της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ του Δήμου, στην οποία είναι πρόεδρος ο κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΟΣ, ο οποίος όμως σήμερα απουσίαζε. Σημειωτέον το εν λόγω θέμα έχει έρθει 3 φορές στο Δ.Σ για έγκριση και για διαφόρους λόγους, δεν είχε παρθεί απόφαση.

Τι έγινε όμως σήμερα και ζητήθηκε μέχρι και η παραίτηση του κου ΣΥΡΟΥ ;




Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε   η αποκάλυψη του κου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ προς τα μέλη του Δ.Σ. , για την  μη ύπαρξη ενός συγκεκριμένου ποσού  της τάξεως των 50.000 ευρώ, το οποίο διατέθηκε για αποπληρωμές οφειλομένων ποσών της κοινωφελούς προς διάφορες υποχρεώσεις της.
Το ποσό αυτό  είχε καταβληθεί από το πράσινο ταμείο για συγκεκριμένο έργο. Μάλιστα με αποφάσεις προηγουμένων δημοτικών συμβουλίων, το ποσό αυτό είχε  αποφασισθεί να μην καταναλωθεί για καμία άλλη υποχρέωση εκτός μιας εκκρεμούσας δικαστικής διαμάχης.
Βεβαίως , από ότι ανακοινώθηκε στο Δ.Σ. , εκκρεμούσε  η επιχορήγηση του Δήμου στην κοινωφελή και με αυτήν την έγκριση του προϋπολογισμού, το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα επέστρεφε στο ταμείο.
Εντωμεταξύ ο κος ΣΥΡΟΣ όπως προανέφερα, απουσίαζε και δεν ήταν δυνατόν να δώσει απαντήσεις και η συζήτηση"άναψε"  στην κυριολεξία.
Μάλιστα στην αρχή της αποκάλυψης από τον κο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ετέθη από τον ίδιο και το θέμα της παραίτησης του προέδρου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ.

Τελικά ο προϋπολογισμός δεν εγκρίθηκε .

1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin