Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση .
Τα καπάκια...έφτασαν στον προορισμό τους!!!Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε απ την εταιρεία ανακύκλωσης το ποσό για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδιου ως αποτελεσμα της συλλογικης μας προσπαθειας.Παρακαλουμε να ερθετε σε επαφη μαζι μας με μηνυμα(για ευνοητους λογους) σε περιπτωση που χρειαζεστε η γνωριζετε καποιον που το εχει πραγματικα αναγκη!Η προσπαθεια συνεχιζεται!!!

Levadistas

=============================================================

Ακολουθεί και μια δεύτερη δράση από διαφορετικό φορέα και μας παρουσιάζουν και το αποτέλεσμα τους. 

Τα καπάκια αγόρασαν ένα ανυψωτικό γερανό για τον Γιώργο! 


 Η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, έκανε την υπόσχεση της πράξη για άλλη μια φορά. Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, παραδώσαμε στον μικρό Γιώργο Καλογεράκο μαθητή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια κινητικά προβλήματα, ένα ολοκαίνουριο πτυσσόμενο τηλεχειριζόμενο ανυψωτικό γερανό, ARDOO Caresafe 140, που θα λύσει τις λειτουργικές του ανάγκες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Σχολεία,
τους συλλόγους, τους φορείς τους μεμονωμένους πολίτες,ολα τα σημεία συλλογής μας σε όλη την Ελλαδα, τις μεταφορικές εταιρείες Γραμμή Ρόδου, Ηροδοτος και Εγνατία ΕΠΕ,την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτερα τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια να δώσουμε χαρά σε έναν ακόμα συνάνθρωπο μας και τέλος όλους τους εθελοντές και ειδικά την ομάδα της δράσης μας που συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, καθώς ενα άλλο παιδί, μια αλλη οικογενεια θα περιμένουν με ανυπομονησία να γίνει το ονειρο τους πραγματικότητα. Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία. Κοινοποιήστε:

blackmonday.gr BLACK MONDAY

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin