23 Μαρτίου 2016

Μια ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια συλλογής καπακιών για την αγορά αμαξιδίου από την Εκπαιδευτικό κα. Κατερίνα Μανδάλου







Τεράστιες ποσότητες καπακιών σήμερα δόθηκαν στο Ανακυκλώνω στην πηγή – Πάτρα – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με σκοπό να στηριχθεί το έργο της Prosvasis για την αγορά αμαξιδίου.


Μια ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια συλλογής καπακιών για την αγορά αμαξιδίου από την Εκπαιδευτικό Κατερίνα Μανδάλου καθώς και τους : Μανδάλου Δέσποινα, Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας, Στ” τάξη Δημοτικού σχολείου Ευπαλίου και Συλλογος απανταχού Ευπαλιωτων.

Η προσπάθεια της κα. Μανδάλου είναι εκπληκτική! Το έργο της στην εκπαιδευτική κοινότητα για να μεταδώσει στους μαθητές της την έννοια της «διαφορετικότητας» καθώς και η ανθρώπινη συνεργασία με την ομάδα μας για να στηρίξει τη δράση μας μακάρι να διαδοθεί.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλοι ότι η παιδεία είναι απαραίτητη προυπόθεση για την αντιμετώπιση φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού στα άτομα με αναπηρία.
Οι δράσεις συλλογής καπακιών δεν έχουν μόνο σκοπό την αγορά αμαξιδίου αλλά και την αλλαγή στάσης και νοοτροπίας ώστε να μπουν όλοι στη διαδικασία να σκέφτονται διαφορετικά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin