Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή της ΠΟΕ ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς στην κινητοποίηση της Δευτέρας 7/3/16


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , συμμετέχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη της πρωϊνής βάρδιας , που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. , διεκδικώντας, πέρα από την απόσυρση της “αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης” :
1.     Άμεση επαναφορά της διάταξης ( άρθρο 50 ) που αποσύρθηκε από το σχέδιο νόμου που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης.
2.     Άμεση Νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του ανθυγιεινού και Επικίνδυνου Επιδόματος.
3.     Υπολογισμός στις συντάξιμες αποδοχές του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής εργασίας.
4.     Άμεση επίλυση της μισθολογικής υποβάθμισης των εργαζομένων Δ.Ε. κατηγορίας που έχουν προσληφθεί ή μεταταχτεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.
5.     Στους Σχολικούς Φύλακες και στους Δημοτικούς αστυνομικούς να υπολογιστεί στις αποδοχές τους και η υπερβάλλουσα μείωση.
6.     Να μην υπάρχει βαθμολογική καθήλωση στους εργαζόμενους Δ.Ε.   που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.Συνάδελφισσες – οι σας καλούμε όλους σε διαρκή επαγρύπνηση για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.


                                                                ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                          ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin