Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες επέφεραν το χάος στην Αράχωβα. Τελικά το πρόβλημα διευθετήθηκε.Οι κινητοποιήσεις των αγροτών , εκτός την μεγάλη οικονομική ζημιά που επέφεραν και στις επιχειρήσεις της Αράχωβας, δημιούργησαν και  μέγα κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Τεράστιες συρόμενες νταλίκες, κυρίως με ξένους οδηγούς, έχοντας βασικό τους εργαλείο τον πλοηγό τους, κλήθηκαν να περάσουν μέσα από την Αράχωβα για να συνεχίσουν την διαδρομή τους προς ΛΑΜΙΑ.
Δυστυχώς η ελλιπής σήμανση για εναλλακτικές διαδρομές , τις οποίες μπορούσαν να ακολουθήσουν οι οδηγοί των μεγάλων φορτηγών , δημιούργησε τεράστια προβλήματα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών του Α.Τ. Αράχωβας.
Τι να σου κάνουν και αυτοί όταν βρίσκονται ξαφνικά στην πλατεία ΛΑΚΚΑ τρία τέτοια βαριά οχήματα , όπως αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία;


φωτό από 

Μάλλον πας για καφέ και επανέρχεσε σε κάνα δίωρο....


Τελικά το πρόβλημα από σήμερα 9/2/16 , λύθηκε σε μεγάλο βαθμό, έπειτα από τηλεφωνική μου παρέμβαση  στο 100 και σε συνεργασία με  το Α.Τ. Διστόμου  τοποθετήθηκε διπλή σήμανση στην διασταύρωση ΔΙΣΤΌΜΟΥ , που κατευθύνει τα βαριά οχήματα για ΛΑΜΙΑ μέσω ΔΕΣΦΙΝΑΣ.


Ελπίζουμε παρόμοια σήμανση να τοποθετήθηκε και στον δρόμο ΑΜΦΙΣΣΑΣ-ΙΤΕΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin