5 Δεκεμβρίου 2015

SPEEDSECTOR ULTIMATE EXPERIENCE | ATHENS TO ARACHOVA | NOV 29 | 2015‏


Το SpeedSector υποδέχθηκε τον χειμώνα με το πρώτο «Speedsector Ultimate Experience», σε έναν από τους καλύτερους ορεινούς προορισμούς, την Αράχωβα!



Έτσι, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το κομβόι των 70 supercars ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την κοσμοπολίτικη Αράχωβα! Με τον καιρό σύμμαχό μας, τα 130 μέλη μας απόλαυσαν τη διαδρομή ως την κωμόπολη του Νομού Βοιωτίας, όπου η υποδοχή του κόσμου ήταν εξαιρετικά θερμή. Μικροί και μεγάλοι, ενθουσιασμένοι, δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν τα supercars του SpeedSector στο πέρασμά τους!



Η εξαιρετική συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές κατέστη ομαλή την πορεία μας μέσα από το κέντρο της Αράχωβας, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε την πρώτη μας στάση και να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στο «Cafe Celena».


Η συνέχεια επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στα μέλη μας, όταν στο Λιβάδι το “autostop” από τον Χάρη και Γιώργο Κυριακόπουλο μας πλημμύρισε με χαμόγελα, καθώς τα τζιπ της εταιρείας τους «Rubikong» ήταν παρατεταμένα στο σημείο περιμένοντας να γεμίσουν αδρεναλίνη τους οδηγούς σε μία off road διαδρομή!

Και τι καλύτερο, μετά από μία extreme φάση, ένα νόστιμο γεύμα! Η ταβέρνα του Νίκου Βελέντζα στην Αγόριανη ήταν το ιδανικό μέρος για να απολαύσουμε την παραδοσιακή κουζίνα και τις νοστιμιές του τόπου, για να κλείσει η εκδρομή μας με όμορφες μυρωδιές, γεύσεις και πάντα με την παρέα των μελών του SpeedSector!





http://www.speedsector.com/speedsector-ultimate-experience-athens-to-arachova-nov-29-2015%E2%80%8F-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin