3 Νοεμβρίου 2015

Σε κινητοποιήσεις και παραστάσεις στην Δευτεροβάθμια,μαθητές και γονείς της Αράχωβας.

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας αγώνας δρόμου και εμείς δεν έχουμε τα απαραίτητα προσόντα για πρωταθλητισμό... "

Αυτή είναι επική φράση μαθητή του Λυκείου Αράχωβας που μου εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την συνεχόμενη υποβάθμιση του Λυκείου Αράχωβας , με την μη κάλυψη των κενών θέσεων των καθηγητών



Έπειτα και από την δημοσιότητα που παίρνει το θέμα     (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ με την υποβάθμιση του Λυκείου ΑΡΑΧΩΒΑΣ )  και με την σοβαρή πιθανότητα να χαθεί η χρονιά των μαθητών ειδικά αυτών που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, το e-hani , μίλησε με μαθητές του Λυκείου και σας μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις , όπως αυτές διατυπώθηκαν από την πλευρά των μαθητών :

" Σήμερα το πρωί, το προεδρείο του Γενικού Λυκείου Αράχωβας ήρθε σε επαφή με την διεύθυνση του σχολείου. Το αποτέλεσα της συζήτησης ηταν το πιο λογικό. Ετσι, το πρεδρειο του λυκειου καλει τους γονείς και ιδιαίτερα τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,αύριο αν ειναι δυνατόν, να βρεθούν στο κτήριο της δευτεροβάθμιας και να κανουν τα παραπονα τους στους αρμοδιους. Η συνεννόηση δεν είναι δύσκολη. 

Να ενημερώσουμε πως η νεολαία αυτού του τόπου δεν είναι  άβουλα όντα και έχουν την κριτική ικανότητα να καταλάβουν ορισμένα θέματα. 

Αυτή την κατάσταση λοιπόν δεν την ανεχόμαστε άλλο και ενημερώνουμε πως θα πράξουμε όπως εμείς νομίζουμε για την αποκατάσταση της." 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin