28 Σεπτεμβρίου 2015

Aπασχόληση για νέους στην Coca - Cola Τρία Έψιλον



Την ευκαιρία να ενταχθούν και να εργαστούν στο δυναμικό της Coca – Cola Τρία Έψιλον είχαν οι απόφοιτοι Πανεπιστημίων, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής του Graduate Trainee Program.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει αναδείξει αρκετούς ταλαντούχους νέους και νέες τα τελευταία χρόνια.

Την Πέμπτη 3/9, οι υποψήφιοι έδωσαν το "παρών" για μια ημέρα, στο κέντρο αξιολόγησης. Εκεί, τα 50 άτομα που συμμετείχαν, κλήθηκαν να εργαστούν ομαδικά και ατομικά και συνεργάστηκαν όλοι μαζί για να δημιουργήσουν σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας.

Στο Κέντρο Αξιολόγησης, οι νέοι εργάστηκαν τόσο ανά ομάδες όσο και ατομικά σε μια σειρά από δραστηριότητες που τους έδιναν τη δυνατότητα να φέρουν στην επιφάνεια δεξιότητες, αλλά και να έρθουν κοντά στα στελέχη της εταιρείας.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή και την αξιολόγηση από ομάδα στελεχών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, επιλέγονται εκείνοι που έχουν όλα τα προσόντα για μια μακρόχρονη σταδιοδρομία στην εταιρεία που εδώ και 46 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο. Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους να εξοικειωθούν στην πράξη με κάθε πτυχή της δραστηριότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και να προχωρήσουν σε αυτήν μέσα από θέσεις ευθύνης, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της. Από την πρώτη ημέρα της ένταξής τους στην εταιρεία, οι νέοι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους, μέσα από ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που συνδυάζει εκπαίδευση και projects, δίπλα στους 1.500 ανθρώπους που αποτελούν τη δύναμη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Στα χρόνια που πραγματοποιείται το Graduate Trainee Program περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι έχουν σταδιοδρομήσει στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και στον Όμιλο της Coca-Cola HBC.

Φέτος, νέοι και νέες απόφοιτοι Πανεπιστημίων είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μέχρι τις 15 Ιουλίου, με στόχο να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην εταιρεία, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολούθησε μια διαδικασία επιλογής που περιελάμβανε:

Τεστ δεξιοτήτων, για την ανάδειξη της προσωπικότητας και του τρόπου σκέψης του κάθε υποψήφιου
Δομημένες συνεντεύξεις με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας

Όσοι επιλεγούν, εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρείας και έχουν την ευκαιρία, μέσα σε ένα διάστημα 2 ετών, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, μέσα από ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που συνδυάζει εκπαίδευση, projects και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΟΒΕ για το 2013-2014, οι έμμεσες θέσεις απασχόλησης που υποστηρίζονται στην αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων της Cοca-Cola Τρία Έψιλον υπολογίζονται σε 867 θέσεις εργασίας στην αλυσίδα προμηθευτών, οι οποίες υποστηρίζουν τη λειτουργία της εταιρείας και σχεδόν 28.000 θέσεις εργασίας στους κλάδους της Ζεστής και Κρύας Αγοράς, οι οποίες υποστηρίζουν τη διανομή και πώληση των προϊόντων της.



http://e-sterea.gr/index.php/nea/eidiseis/ellada/13239-apasxolisi-gia-neous-stin-coca-cola-tria-epsilon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin