5 Αυγούστου 2015

Ο παρανοϊκός εμπρηστής που θέλει να κάψει όλο τον Δήμο Δ.Α.Α.


Εντατικές οι περιπολίες της πυροσβεστικής για την αποφυγή πυρκαγιών

ΦΩΤΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ


Σε καθημερινή και 24ωρη βάση , οι περιπολίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λιβαδειάς καθώς και άλλων υπηρεσιακών ατόμων.
Οι καιρικές συνθήκες , με τους ανέμους που επικρατούν συνεχόμενα σε ορισμένες περιοχές, έχει θέσει τις υπηρεσίες σε συναγερμό.
Ειδικά οχήματα , πυροσβεστικά και μη , στην κυριολεξία χτενίζουν περιοχές στις οποίες ο κίνδυνος είναι υψηλός.
Σε όλα τα παραπάνω έχουμε να προσθέσουμε και την ανεξήγητη μανία εμπρηστή που με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάψει πολλές περιοχές του Δήμου Δ.Α.Α.
Στην τελευταία εστία πυρκαγιάς που αντιμετώπισε ακαριαία η πυροσβεστική Λιβαδειάς, προτού καν ειδοποιηθεί από διερχόμενους πολίτες, στο Ζεμενό, οι πυροσβέστες ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα  με τον εμπρηστή και για τον λόγο αυτό δεν επεκτάθηκε η φωτιά. Ίσως οι πυροσβέστες, διέκριναν μεταξύ διαφόρων διερχόμενων οδηγών και το πρόσωπο του εμπρηστή και που όλα τα ενδεχόμενα πλέον ερευνώνται διεξοδικά από τους αρμοδίους. Μάλιστα έγιναν και διάφορες προσαγωγές αλλά για την ώρα δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Για πρώτη φορά εξετάζεται και υλικό από κάμερες , που καταγράφηκε από διαφόρους παρατηρητές.

Το θέμα πλέον του εμπρηστή που απασχολεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  , αποκτά πλέον τρομακτικές διαστάσεις και οι υπηρεσίες έχουν στην διάθεσή τους αρκετά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin