7 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α.Σ : Έλλειψη ηγεσίας ή πλημμελή άσκηση καθηκόντων ;





Σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.Σ. προκύπτουν καθημερινά .
Οι καταγγελίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και μάλιστα οι καταγγέλλοντες είναι μέλη της  ίδιας  της  δημοτικής  αρχής,  με τα εκλεγμένα της άτομα και τα οποία κατέχουν τις πλέον υπεύθυνες θέσεις.
Φαινόμενα τύπου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακύπτουν πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στην δημοτική πλειοψηφία της παράταξης  "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". Μόνο που στην περίπτωση της δημοτικής αρχής, οι καταγγέλλοντες , αποβλέπουν στο κοινό καλό και στην αντιμετώπιση σοβαρών λειτουργικών αναγκών  των περιοχών τους.
Κύκλοι της δημοτικής πλειοψηφίας , μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν εγκλωβιστεί σε ένα  ιδιότυπο καθεστώς , κατά το οποίο αν και είναι θεωρητικά πολιτικοί προϊστάμενοι σε κάποιους τομείς , δεν μπορούν να "τρέξουν" ούτε τα απλά προβλήματα καθημερινότητας.
Συνεχόμενες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο από τα πλέον αρμόδια άτομα , καθιστούν πλέον την λειτουργία του ΔΗΜΟΥ  Δ.Α.Α.Σ. , ανεπαρκή .

Οι  παραιτήσεις  μερικών  πρωτοκλασάτων μελών του Δ.Σ. της πλειοψηφίας, φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτες.
 Για την ώρα , το e-hani δεν θα παρουσιάσει αναλυτικά τα σοβαρά ζητήματα λειτουργικότητας και παραμελισμού των εκλεγμένων συμβούλων , σε μια τελευταία αλλά και μάλλον απέλπιδα προσπάθεια ώστε ακόμη και την ύστατη ώρα να πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη υπευθύνων που θα διευθετήσει αυτά τα σοβαρά ζητήματα.

Όταν  η φωνή του Δήμου , είναι η δημόσια διαπόμπευση γεγονότων από εκλεγμένα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης , μάλλον κύριοι κάτι δεν δουλεύει καλά.....
Επίκαιρη όσο ποτέ  η δημοσίευση  που είχα κάνει εδώ και 4 μήνες :

"Τι να την κάνεις την αντιπολίτευση όταν έχεις τέτοια συμπολίτευση ; "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin