12 Ιουνίου 2015

Δίστομο : Από τα εγκαίνια του τμήματος του Παντείου. Συνέντευξη του κου Μπότσαρη.








Tην Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 , στο Δίστομο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ το οποίο ανήκει στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Για την λειτουργία του εν λόγω κέντρου, στο Δίστομο,εργάστηκαν σκληρά αρκετοί φορείς αλλά πρωτίστως οι πρωτεργάτες του εν λόγω εγχειρήματος, είναι ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κος Σταθάς και τον ακολουθεί ο κος Χαράλαμπος(ΑΚΗΣ) Μπότσαρης,καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Ο Χαράλαμπος Μπότσαρης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων M.Sc (Computation) και Ph.D. (Optimization). Από τον Ιούνιο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 2006 διετέλεσε Καθηγητής Επιχειρησιακής 'Ερευνας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκτοτε είναι Καθηγητής, με το ίδιο γνωστικό αντικείμενο, στο Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Έχει επίσης διδάξει ή δώσει διαλέξεις και σε άλλα ΑΕΙ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι επιστημονικές του εργασίες είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Έχει ακόμα εκδώσει συγγράμματα διδακτικού περιεχομένου στην περιοχή της Επιχειρησιακής Έρευνας και της Βελτιστοποίησης. Είναι κριτής και μέλος της συντακτικής επιτροπής διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Έχει σημαντική εμπειρία στη δημόσια διοίκηση είτε ως Πρόεδρος Οργανισμών είτε ως Διευθυντής Έργου μεγάλης κλίμακας πληροφοριακών συστημάτων. Στο ερευνητικό του έργο υπάρχουν πολλές ετεροαναφορές καταγεγραμμένες σε διεθνείς επιστημονικές βάσεις.
"Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ 218 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ" δια του αντιπροσώπου της, κον Αριστείδη Τζιτζώκου, παραβρέθηκε στα εγκαίνια και σας μεταφέρει το σχετικό φωτορεπορτάζ.





Ο κος Μπότσαρης , την ίδια ημέρα , έδωσε συνέντευξη στο lamiastar και μεταξύ των άλλων ανέλυσε και τους σκοπούς του νέου κέντρου στο οποίο θα είναι και ο διευθυντής του.

        
         Στέρεα Λόγια 9-6-2015, Μπότσαρης από LAMIASTARGR

Ακολουθούν και άλλες φωτό από τα εγκαίνια :
































Μετά τα εγκαίνια , οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟ για να τιμήσουν τα θύματα της σφαγής.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin