12 Ιουνίου 2015

Νέα εποχή για τον Φωκικό - Παίρνει σάρκα και οστά η πρωτοβουλία Καραγιάννη

Νέα εποχή για τον Φωκικό - Παίρνει σάρκα και οστά η πρωτοβουλία Καραγιάννη. Όλα τα ονόματα των υποψηφίων του Δ.Σ. Στήριξη από Πανουργιά Παπαϊωάννου





Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες που έγιναν με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Καραγιάννη για την συγκρότηση Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Σ. «ΦΩΚΙΚΟΣ».



Οι συναντήσεις της ομάδας «κρούσεως», με οικονομικούς και άλλους παράγοντες του Νομού, ήταν περισσότερο από θετικές και ελπιδοφόρες ,όσον αφορά την υλική και ηθική στήριξη του ΦΩΚΙΚΟΥ.

Ενδεικτικό των αποτελεσμάτων ήταν η δέσμευση του «ομίλου Παπαϊωάννου» για πλήρη στήριξη της νέας Διοίκησης καθώς και των οραμάτων - δεσμεύσεων της ,όπως παρουσιάσθηκαν και αναλύθηκαν από την ομάδα πρωτοβουλίας.

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ,η ιστορική ομάδα της Άμφισσας και της Φωκίδας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει παρελθόν - παρόν – αλλά και μέλλον, διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρες» που μιλούσαν περί αδιαφορίας-εγκατάλειψης και «ειρηνοδικείου»!!

Ο κ. Καραγιάννης καταθέτει σήμερα ,στην Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών του ΑΣ «ΦΩΚΙΚΟΣ», το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα για το Δ.Σ. και τα άλλα όργανα Διοίκησης και ελέγχου και εντός των ημερών θα έχουμε ,μέσω των εκλογών, τη νέα Διοίκηση.

Την «ομάδα» Καραγιάννη ,πέραν των υποψηφίων, πλαισιώνουν και στηρίζουν το σύνολο των παλαιμάχων του ΦΩΚΙΚΟΥ καθώς και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας.

Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι:

Καραγιάννης Δημήτρης

Αναγνωστόπουλος Θωμάς

Βακλαϊδής Μάκης

Σκούτας Νίκος

Δρόλαπας Αγαπητός

Μπιλέρης Νίκος

Τσελές Νίκος

Παλάντζας Κώστας

Αγγέλου Φάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin