11 Ιουνίου 2015

Η θέση του Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. Επ. Λιβαδειάς, για τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Μετά και τις  εξελίξεις των τελευταίων ημερών στις διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς έχει να δηλώσει τα εξής:
 H καθυστέρηση στην εφαρμογή προγραμματικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης μόνο υποχωρήσεις απέναντι στους τοκογλύφους – δανειστές μπορεί να παράγει, που ξεπερνούν τα όρια της λαϊκής εντολής και των ελπίδων που γεννήθηκαν.
Το ζητούμενο για τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους δεν είναι η απόρριψη της απαράδεκτης και αποικιακής συμφωνίας που προτείνουν οι δανειστές και η αποδοχή μιας λιγότερο κακής, αλλά η εφαρμογή  μιας άλλης πολιτικής που θα βάζει τέλος στη μνημονιακή βαρβαρότητα και θα υπηρετεί τις ανάγκες της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού και των εργαζομένων.
Απάντηση στους εκβιασμούς των δανειστών είναι η εκπλήρωση της λαϊκής εντολής, για εφαρμογή νέας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ατζέντας, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η ανθρωπιστική κρίση, οι ανάγκες στην κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, τη παιδεία, σε όφελος του λαού και του τόπου.
Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί  όλα τα μέλη  του να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων, μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς των εταίρων.



                                                   
    ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ



           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





        ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin