30 Ιουνίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ



Τις κρίσιμες αυτές ώρες για την πατρίδα μας απευθύνομαι σε όλους τους συνδημότες μας και ειδικά στη νέα γενιά και τους καλώ την Κυριακή με τη ψήφο τους στο δημοψήφισμα να διαφυλάξουν τη θέση της χώρας μας στην Ευρώπη .
 Όσα λάθη κι αν έγιναν στο παρελθόν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ,όση κριτική κι αν ασκήσαμε σε λανθασμένους χειρισμούς δεν συγκρίνονται σε τίποτα με τα δεινά που θα φέρει στη χώρα πιθανή έξοδος από την Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κανείς οικονομικά για να καταλάβει πόσα ολέθρια αποτελέσματα θα επιφέρει τυχόν συνέχεια της τωρινής κατάστασης.
Το νο 1 εθνικό μας προϊόν ο τουρισμός πλήττεται θανάσιμα ενώ οι επιχειρήσεις σε 2-3 μέρες θα αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα αφού ούτε τους εργαζόμενους τους δεν θα μπορούν να πληρώσουν , την ίδια ώρα που μπροστά στα ΑΤΜ η Ελλάδα αναστενάζει με τους συνταξιούχους να στέκονται στην ουρά ανήμποροι και χιλιάδες φοιτητές ειδικά στο εξωτερικό να έχουν μείνει στο έλεος του θεού .Οι υστερικές φωνές κάποιων δήθεν υπερπατριωτών που δεν γνωρίζουν ή αγνοούν επίτηδες με τι απειλούμαστε τη Δευτέρα θα πρέπει να μετατραπούν σε θέληση να αγωνισθούμε μέσα στην Ευρώπη και να βελτιώσουμε τη θέση μας


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 


ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ 


Προεδρος ΔΣ ΔΔΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin