5 Ιουνίου 2015

Παρουσία και του Σταθά , ο Ορχομενός πέτυχε τη χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου.


O Δήμος Ορχομενού πέτυχε τη χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ - βόλεϊ με τουλάχιστον 150.000 ευρώ!!!


Με την παρουσία του ίδιου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού, του Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Σταθά και του Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου, τεχνικό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας επισκέφθηκε σήμερα τον Ορχομενό και ουσιαστικά έδωσε το «πράσινο φως» για την χρηματοδότηση με περίπου 150.000 ευρώ της ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ – βόλεϊ, που βρίσκεται μέσα στις σχολικές μας εγκαταστάσεις.
Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος – πιστός στις δηλώσεις τους προ μηνών – μίλησε για άλλη μια φορά με πράξεις, έχοντας από καιρό δουλέψει για το σημερινό αποτέλεσμα, με την αμέριστη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών που του παρέδωσαν ένα άριστο φάκελο προς χρηματοδότηση.
Η ανακατασκευή του κλειστού αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, για να παραδοθεί και πάλι στη νεολαία της πόλης μας !



Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας, που ετοίμασε ο Ορχομένιος δημοσιογράφος κ. Θανάσης Μερτζάνης, για ένα θέμα που απασχόλησε τα ΜΜΕ της περιοχής μας για πολύ καιρό...







http://orchomenos-press.blogspot.gr/2015/06/o-150000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Orchomenos-press+(ORCHOMENOS-PRESS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin