Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Τεράστια επιτυχία και φέτος στο 3o Τουρνουά της Δαύλειας. Συμμετοχή και της Αράχωβας.


Όμορφο θέαμα, υψηλό επίπεδο, πολλά γκολ, σασπένς μέχρι το τέλος και χαρούμενα πρόσωπα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στο φετινό 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε με μεγάλη επιτυχία και φέτος στον Παρνασσό.Οι ακαδημίες του διοργανωτή Πανδαυλειακού, του Παναλίαρτου, του Παμβαγιακού, της Αράχωβας, του Ακραιφνίου και του Α.Ο Λαύρας Αργυρούπολης από την Αθήνα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν πως τα νέα παιδιά, όταν καθοδηγούνται σωστά από καταρτισμένους προπονητές και από παράγοντες που υπηρετούν με αγάπη το άθλημα, μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα που έχουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του.

Στο τουρνουά που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερες ακαδημίες από τον Νομό, έλαβε μέρος για πρώτη φορά η ομάδα του Παμβαγιακού ( η οποία μάλιστα κατέκτησε και το κύπελλο ) ενώ αίσθηση έκανε και η παρουσία της ακαδημίας του Α.Ο Λαύρας από την Αργυρούπολη της Αθήνας. Πιστοί θαυμαστές της εκδήλωσης ήταν και φέτος η Αράχωβα, ο Παναλίαρτος και το Ακραίφνιο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και αναλυτικά στοιχεία από το τουρνουά :

Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Α.Σ.Α ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

Α.Π.Ο. ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στο τουρνουά έμειναν έκθαμβοι με τη μαγευτική τοποθεσία η οποία βρίσκεται στα 900 μ. υψόμετρο. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν προπονητές, παράγοντες και υπεύθυνοι ομάδων ποδοσφαίρου που δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του χώρου.Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την τεράστια συμβολή και της τοπικής εκκλησίας η οποία με πολλή αγάπη άνοιξε τις πόρτες της στα παιδιά και διέθεσε την πανέμορφη κατασκήνωσή της στον Παρνασσό.

Στον αγωνιστικό τομέα την πρώτη θέση στην διοργάνωση κατέκτησε η ακαδημία του Παμβαγιακού η οποία στον μεγάλο τελικό νίκησε με 2-0 την Α.Ο Λαύρας Αργυρούπολης. Στον μικρό τελικό η ακαδημία του Πανδαυλειακού νίκησε με σκορ 3-2 την ακαδημία του Παναλίαρτου. Αναλυτικά οι αγώνες και τις 2 ημέρες του προγράμματος έχουν ως εξής:
1η Ημέρα - Σάββατο 20 Ιουνίου -


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ : 5 - 0

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : 4 - 2

ΑΟ ΛΑΥΡΑ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ : 1 - 1

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : 2 - 1

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ : 8 - 0

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΑΟ ΛΑΥΡΑ : 1 - 2

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ : 4 - 1

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΟ ΛΑΥΡΑ : 2 - 1

ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ : 8 - 2


2η Ημέρα - Κυριακή 21 Ιουνίου –
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ : 4 - 3 ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ : 5 - 0

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ : 0 - 4 

ΑΟ ΛΑΥΡΑΣ - ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : 1 - 1 

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ : 7 - 5 ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΛΑΥΡΑΣ : 3 - 0 


1ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΑΟ ΛΑΥΡΑΣ : 2 - 2 πεν.(1-2) 


2ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : 2 - 4
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ : 2- 3 Πανδαυλειακός 3ος Νικητής 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑΑΟ ΛΑΥΡΑΣ – ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : 0-2


Λαύρα Αργυρούπολης 2ος Νικητής Παμβαγιακός 1ος Νικητής

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης (από την ακαδημία του Παναλίαρτου ) ως MVP στο τουρνουά και ο Γιώργος Κόλλιας του Παμβαγιακού, ο οποίος με 12 τέρματα ανακηρύχθηκε 1ος σκόρερ της διοργάνωσης.Την πρώτη μέρα των αγώνων διαιτητής ήταν ο Γιώργος Λέτσας, ενώ τη δεύτερη ο Παπαδημητρόπουλος Λουκάς. Γιατρός του αγώνα και τις δύο ημέρες η καΚαραλή Δήμητρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές :Βαγγέλη Τσανούλα (Παναλίαρτος), Ιωάννη Απέργη (Λαύρα Αργυρούπολης), Βασίλη Δελιανίδη ( (Ακραίφνιο ), Γκαλαμέλο Λουκά ( Αράχωβα ), Βαγγέλη Μάγγα (Παμβαγιακός),Κουκοβίνο Νεκτάριο (Πανδαυλειακός) για την σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει με τα μικρά παιδιά και για το ήθος που έδειξαν με την στάση τους κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.
Το Δ.Σ. του Πανδαυλειακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κατ’ αρχάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης στον Παρνασσό, όπως επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο για την σημαντική του υποστήριξη. Επιπλέον τη Δημοτική Ενότητα Δαύλειας για την βοήθεια που παρείχε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά, αλλά και τους χορηγούς μας:


ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΘΩΜΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ

Επίσης ευχαριστούμε το Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας και όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά και δημιουργικά για να έχει επιτυχία το τουρνουά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας. Και του χρόνου να΄μαστε όλοι μαζί και πιο δυνατοί.
το Δ.Σ. ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin