3 Ιουνίου 2015

26οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ των Δημ Σχολείων Δήμου Δ.Α.Α. (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)




Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα ΆΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, οι 26 περιφερειακοί αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων  του Δήμου Δ.Α.Α.

Αρκετές οι συμμετοχές ( τα αναλυτικά στοιχεία δεν τα έχω στην διάθεση μου, ας μου τα στείλει κάποιος), από τα δημοτικά σχολεία της Αράχωβας, του Διστόμου, της Αντίκυρας και των Άσπρων Σπιτιών.
Οι μικροί αθλητές, έδωσαν κατάθεση ψυχής και χάρηκαν όλη την διοργάνωση.
Το γήπεδο ήταν κατάμεστο.Παρών και  το μεγαλύτερο μέρος της συμπολίτευσης του Δήμου Δ.Α.Α.Από την αντιπολίτευση διέκρινα τον κο Μίχο.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι διοργανωτές  και οι υπεύθυνοι των αγώνων.
Συγχαρητήρια βέβαια πάνω από όλα στους μικρούς αθλητές, που με την συμμετοχή τους και μόνο, δίνουν την χαρά όχι μόνο στους ίδιους τους εαυτούς τους  αλλά και στους γονείς τους και στους εκπαιδευτές τους.

Το πιο όμορφο στιγμιότυπο της σημερινής εκδήλωσης ήταν η απλόχερη βοήθεια της Δώρας , στην μικρή αθλήτρια που δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα δρόμου και θέλοντας η Δώρα  να τονίσει ότι σε αυτούς τους αγώνες , μετρά η συμμετοχή   κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο δεν ήθελε να αφήσει το κοριτσάκι απογοητευμένο, "μπήκε" και η ίδια στον αγώνα, δίνοντας το χέρι της στην μικρή αθλήτρια και την βοήθησε να τερματίσει .

Τέλος να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι σχολικοί αγώνες, αποτελούν κομμάτι των εκδηλώσεων μνήμης για τους 218 σφαγιασθέντες του Διστόμου από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Ακολουθούν φωτό και βίντεο. (το βίντεο  έχει συνεχόμενα στιγμιότυπα από τους τερματισμούς  και θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ώρες).
















Ακολουθούν και άλλες φωτό :





























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin