29 Απριλίου 2015

Από την ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»



Την Κυριακή 26/4/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» στα Άσπρα Σπίτια με τη συνεργασία των τοπικών φορέων, του συλλόγου ΦΛΟΓΑ και του Ο.Τ.Α.Κ. (Ογκολογικό Τμήμα Αγλαϊα Κυριακού). Η προσέλευση του κόσμου και η προσοχή του κατά την ομιλία των προσκεκλημένων δείχνει ότι το θέμα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που ενεπλάκησαν στην υλοποίηση της ιδέας, ιδιαίτερα τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής που βοήθησαν στο να στηθεί το σκηνικό της εκδήλωσης μέσα σε λίγες ώρες.



Τα κορίτσια μας που κατάφεραν να μας συγκινήσουν με τα κείμενα και τα τραγούδια που ετοίμασαν και τα αγόρια μας που αγωνίστηκαν με πάθος στον ποδοσφαιρικό αγώνα που ακολούθησε και έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του καρκίνου.

Τους ομιλητές μας, την κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, πρόεδρο του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, και τον γιατρό κύριο Απόστολο Πουρτσίδη, διευθυντή Ε.Σ.Υ. στο Ο.Τ.Α.Κ. (Ογκολογικό Τμήμα Αγλαϊα Κυριακού).

Την ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ που αποτελείται από εθελοντές και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας για τον αγώνα ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γιάννη.

Και φυσικά όλους εσάς που αγκαλιάσατε με την παρουσία σας μια εκδήλωση με ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin