29 Απριλίου 2015

Ανακατατάξεις στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Δελφών



Ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε ανακατατάξεις στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων.....καθώς και του ίδιου, ο οποίος θα έχει τις αρμοδιότητες του τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού.



Ο αντιδήμαρχος Άμφισσας κ. Δημήτρης Καραγιάννης, έχοντας κλείσει ένα πετυχημένο κύκλο στο τομέα του περιβάλλοντος με τις τελευταίες εξελίξεις, όσο αφορά τα απορρίμματα με το κλείσιμο της Κερατόραχης, θα έχει πλέον τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, η οποία καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του προγραμματισμού των έργων του νέου ΕΣΠΑ και το συντονισμό των έργων του ΧΥΤΥ και των διυλιστηρίων, τα οποία παρόλο που ανήκουν στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, θα αναλάβει λόγω της εμπειρίας του σε αυτό τον τομέα, να φέρει εις πέρας. Επιπλέον ο κ. Καραγιάννης θα έχει τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας.
Η αντιδήμαρχος κ. Ανδρεοπούλου χάνει τις αρμοδιότητες της Δ.Ε. Γραβιάς τις οποίες αποκτά ο κ. Μολιώτης και μεταφέρεται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
Ο αντιδήμαρχος κ. Μολιώτης αποκτά επιπλέον τις αρμοδιότητες της Δ.Ε. Γραβιάς καθώς κρατά και τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας δόμησης.
Τέλος ο Δήμαρχος Θανάσης Παναγιωτόπουλος θα έχει υπ' ευθύνη του τους τομείς Πολιτισμού και Τουρισμού θέλοντας να τονίσει τη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή σε αυτούς τους τομείς, εν' όψει και της υποβολής υποψηφιότητας του δήμου για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ενισχύση του Πολιτιστικού Τουρισμού της περιοχής.
amfissapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin