Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Η Αράχωβα θυμάται και τιμά την ιστορία της !!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Αράχωβα φαίνεται ότι πράγματι θυμάται και τιμά την ιστορία της.Μια ιστορία που είναι αποτυπωμένη σε φωτογραφίες μέσα από τους φωτογράφους της παλιάς εποχής.
Η αρχή έγινε με την εκδήλωση προς τιμήν του Σπύρου Γεωργίου και σήμερα συνεχίστηκε με την τιμητική εκδήλωση προς τιμή του κου Μαυρεπή.
Η τιμητική διάκριση , παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν οι αρχές του τόπου , αναγνωρίζουν το έργο των κατοίκων τους και τους τιμούν εν ζωή !!
Η σημερινή εκδήλωση βεβαίως οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια και συνεισφορά του κου Τάκη Μυλωνά , αυτού του μεγάλου συλλέκτη και ευπατρίδη της Αράχωβας.
Βεβαίως  η θετική στάση της νυν διοίκησης του Λ.Μ.Α που συνεισφέρουν εθελοντικά καθώς και η άψογη συνεργασία με την δημοτική αρχή και ειδικά του κου Σύρου , σαν πρόεδρος που είναι , αποφέρουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το σκηνικό λοιπόν επαναλήφθηκε και σήμερα, με δεκάδες Αραχωβίτες να προσέρχονται στο Λ.Μ.Α. , προσπαθώντας να θυμηθούν τις αποτυπωμένες φυσιογνωμίες.  Μνήμες  παιδικών χρόνων, επανήλθαν σε πολλά άτομα.
Ο κος Μαυρεπής συγκινημένος προσπάθησε να ευχαριστήσει όλους όσους παρεβρέθηκαν.

Εκ μέρους  της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν ο κος Δήμαρχος , ο κος Γιαννέλος, ο κος Αλμπάνης , ο κος Ράπτης και ο κος Σύρος.
Η παρουσία και των δύο πατέρων των εκκλησιών μας για δεύτερη φορά, αν μη τι άλλο , δίνει ένα μεγάλο κύρος στις εκδηλώσεις αυτού του είδους.

Ακολουθεί το βίντεο και περισσότερες φωτό :


                 
Η γιαγια μου . ΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΡΙΤΟΣ


Η μικρή ρεπόρτερ , έδρασε και σήμερα.
Ο Ρολανλ ήρθε , άρα το πανηγυράκι πλησιάζει !!!Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin