19 Απριλίου 2015

6ο Κλασικό Ράλλυ Ελλάδας στους Δελφούς με μία στάση στην Αγόριανη {εικόνες}






Ξεκίνησε το 6ο Κλασικό Ράλλυ Ελλάδας το οποίο συνδιοργανώνεται από τις λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. και λαμβάνει χώρα στους Δελφούς. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο Regularity Rally της χρονιάς το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.ΠΑ, στο πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. όπως επίσης και στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.


Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν 60 ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30-70 ετών. Έχει δοθεί έμφαση σε κλασσικές, θρυλικές «ειδικές» & γραφικές «απλές» διαδρομές που διασχίζουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα.

Το Σάββατο, τα ιστορικά αυτά αυτοκίνητα, έκαναν μία στάση στην Αγόριανη και το Le Grand Chalet και φυσικά τα απολαύσαμε.


Την  Κυριακή 19/4 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και θα κατευθυνθούν μεταξύ άλλων μέσω των ειδικών διαδρομών της Τριταίας, Προσηλίου και Σουβάλας για ανασυγκρότηση στην Αμφίκλεια. Μετά τις Ειδικές Τιθορέα, Χαιρώνεια και Πλατανάκι ο τερματισμός θα γίνει πανηγυρικά στην παλαιά γέφυρα στης Χαλκίδας και θα έχουν διανυθεί συνολικά 600 περίπου χιλιόμετρα και θα έχουν εκτελεσθεί 13 ειδικές διαδρομές ακριβείας, όλες σχεδόν με ενδιάμεσες χρονομετρήσεις.






πηγη , οι φωτό είναι από τον Βασίλη Τσαρούχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin