8 Απριλίου 2015

Το μέλλον είναι εδώ! Σε όλα άριστα το 1ο τουρνουά ΑΕ Ορχομενού




Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι διοικούντες της ΑΕ Ορχομενού μετά την ολοκλήρωση του 1ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν στο γήπεδο του Ορχομενού και ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με απόλυτη επιτυχία.


Γέμισε χαρούμενα προσωπάκια και παιδικές φωνές το διήμερο της Μεγάλης Δευτέρας και Τρίτης το γήπεδο του Ορχομενού στο οποίο η ΑΕΟ διοργάνωσε το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου για παιδιά 9-11 χρονών ενώ συνολικά πήραν μέρος 86 παιδιά.

Οι ελπίδες του ποδοσφαίρου μας της αγαπημένης ΑΕΟ αγωνίστηκαν στο τουρνουά με 2 ομάδες και κατέκτησαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα ενώ την πρώτη θέση πήρε η ακαδημία του Πανγεωργικού με δεύτερη του


ΓΛΑ Κάστρου. 

Η τελική κατάταξη ήταν 
1oς ΝΙΚΗΤΗΣ: ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ Α.Ε
2ος: AKAΔΗΜΙΑ ΓΛΑ ΚΑΣΤΡΟ
3ος:ΑΕΟ2
4ος:ΑΕΟ1
5ος: ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

6ος:ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ


Το μεγάλο ενδιαφέρον για τη σημασία του τουρνουά ήρθε να τονίσει και η παρουσία του μεγάλου άσου Νίκου Γκουλή στο γήπεδο του Ορχομενού. Νίκος Γκουλής είναι ένας από τους ρέκορντμαν συμμετοχών του ΟΦΗ, με 11χρονη παρουσία του αφού φόρεσε τη φανέλα του δεξιού μπακ του ΟΦΗ στην Α εθνική για 11 ολόκληρα χρόνια (1982 – 1993). 
Οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να παραβλέψουν την παρουσία του και του έκαναν την τιμή να απονείμει έπαθλα στους εκκολαπτόμενους άσους

.

Εκτός από τον Νίκο Γκουλή, τις απονομές έκαναν ο Διονύσης Φαραντόπουλος, πρόεδρος της ΑΕΟ, Θοδωρής Χριστοδούλουεκπρόσωπος της εταιρείας agric enter Διαμαντής-Χριστοδούλου, Μελέτης Σάλταςεκπρόσωπος του σποροπαραγωγικού οίκου Κλαρούδα, Λουκάς Τακτικός πρόεδρος Παρνασσού Αράχωβας και Σπύρος Γκουλήςπροπονητής της πρώτης ομάδας της ΑΕΟ. 
Να σημειώσουμε ότι στους δύο πρώτους απονεμήθηκαν κύπελλα ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Η επιτυχία του τουρνουά ήρθε να τονώσει το ενδιαφέρον των Ορχομενίων για την ΑΕΟ μετά την άσχημη φετινή χρονιά της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και του υποβιβασμού της.

Μετά το τέλος του τουρνουά η οικοδεσπότης Αθλητική Ένωση Ορχομενού έδωσε δείγματα της πατροπαράδοτης Ορχομενίτικης φιλοξενίας στους συμμετέχοντες.

Φωτογραφίες Δημ Χριστοδούλου

http://asopichos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin