Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Παρουσία Πούλου-Υπερήφανου-Γεωργακού, η επίσκεψη Τσιρώνη στην Λιβαδειά με θέμα την διαχείριση των απορριμάτων.Με ηχηρές απουσίες η επίσκεψη Τσιρώνη στη Λιβαδειά. Βγήκαν τα μαχαίρια για το καταστατικό του ΦΟΔΣΑ (video)Στη Λιβαδειά βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδειών του σε όλη τη Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης συνεχίζοντας τις επαφές του με αυτοδιοικητικούς της Στερεά για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.


Ο Γιάννης Τσιρώνης μίλησε για αλλαγές, όχι όμως θεματικές, στον Εθνικό σχεδιασμό διαχείρισης, που θα δίνουν το δικαίωμα σε Δήμους που μπορούν, να διαχειριστούν τα απορρίμματα χωρίς να θίγουν την προσπάθεια των ΦΟΔΣΑ και μέσα από τις αλλαγές που προωθεί η Ελληνική κυβέρνηση στον Καλλικράτη.
Στη συνάντηση που σκιάστηκε από ηχηρές απουσίες Δημάρχων διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Σκούμας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ, για τη μετατροπή του ΦΟΔΣΑ Στερεάς σε ΑΕ, με τον υπουργό να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα υποστηρίζοντας ότι και αυτό το θέμα συνεξετάζεται από τους αρμόδιους υπουργούς.

Δείτε το βίντεο :

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin