2 Μαρτίου 2015

Από το «τελευταίο αντίο» στο Γιώργο Καλογήρου








Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, παλιοί σύντροφοί και πολιτικοί αντίπαλοι, στον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοτικό σύμβουλο Λεβαδέων Γιώργο Καλογήρου, πού έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου.

Ανάμεσα τους οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Ακριβάκης, Γιώργος Κατσιμπάρδης και Βασίλης Τόγιας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αριστείδης Τσιπλάκος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς, ο πρώην περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς, παρευρέθηκε σύσσωμο προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή «στον άνθρωπο, που διακρίθηκε για την εργατικότητα, την προσήνεια, την ηπιότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του, αλλά και για το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας», όπως αναφέρει σε σχετικό ψήφισμα του.

Πολλοί ήταν και αυτοί που έσπευσαν να γράψουν λίγα λόγια για τον εκλιπόντα, στο ειδικό βιβλίο συλλυπητηρίων που βρισκόταν στην είσοδο του Μητροπολιτικού Ναού της Λιβαδειάς , όπου τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία.
http://www.siriosfm.gr/?p=50294

Blog Widget by LinkWithin