Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Αραχωβίτικη έκθεση φωτογραφίας στο ΛΜΑ
Προς τα τέλη Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, έκθεση παλαιάς φωτογραφίας του Αραχωβίτη Σπύρου Γεωργίου.


Η παρουσίαση των φωτογραφιών γίνεται  χάριν στις φιλότιμες προσπάθειες των μελών και φίλων του ΛΜΑ.Στο σπάνιο φωτογραφικό υλικό , ο φακός του ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , αποθανατίζει με τα φωτογραφικά μέσα της εποχής , γεγονότα ,εκδηλώσεις, καταστάσεις , πρόσωπα και πράγματα από τις δεκαετίες του 50 και του 60 αλλά θα παρουσιαστεί και υλικό από νεότερες εποχές.

Μια πράγματι τιμητική διάκριση για τον Αραχωβίτη Σπύρο Γεωργίου , που θα δει και ο ίδιος το φωτογραφικό του υλικό, μετά από δεκαετίες , να εκτίθεται στο κοινό , στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.Η όλη προσπάθεια είναι μια συνέχεια της πρώτης παρουσίασης που έγινε στην Αντίκυρα , στον χώρο της ΑΛΛΟΤΡΟΠΙΑΣ  (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΟΠΙΑ ) και ύστερα από την υπόσχεση του προέδρου του ΔΣ του Δήμου Δ.Α.Α. , κου Γιαννέλου , ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και στην Αράχωβα. Μετά την λήξη της έκθεσης του κου Γεωργίου, θα ακολουθήσει μία ακόμα έκθεση  Αραχωβίτη , του κου Τάκη Μυλωνά.


Καλή επιτυχία !!
Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin