27 Φεβρουαρίου 2015

Γεγονότα και αποφάσεις του χθεσινού Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α.




Στις 23 Μαρτίου Δευτέρα κι ώρα 19.00 στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, ορίσθηκε το δημοτικό συμβούλιο με βασικά θέματα το πάρκινγκ και τη διαρρύθμιση της πλατείας Λάκκας (;;;)
Ο πρόεδρος του ΔΣ  Γιαννέλος Στάθης, κάνοντας χρήση της ειδικής διάταξης που υπάρχει πρότεινε και το ΔΣ έκανε ομόφωνα δεκτό, το συμβούλιο αυτό να γίνει στην Αράχωβα αφού και τα 2 θέματα χαρακτηρίζονται μεγάλης σπουδαιότητας για την Αράχωβα και θα πρέπει να το παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι μπορούν.

Όσον αφορά  για το θέμα που έχει ασχοληθεί πολλές φορές το e-hani , το πολυσυζητημένο θέμα της στέγασης της Αλλοτροπίας, αν και  συγκεκριμένοι παράγοντες προσπάθησαν να τελειώσει το ζήτημα εχθές με απόφαση του Δ.Σ., τελικά επικράτησε μεγάλη ένταση όταν  συζητήθηκε το ψήφισμα του τοπικού συμβουλίου της Αντίκυρας , λόγω διαφορετικών τοποθετήσεων συμβούλων εκτός Αντίκυρας, με αποτέλεσμα το θέμα να αναβληθεί για το επόμενο ΔΣ για να κληθούν και οι ενδιαφερόμενοι, που περιέργως δεν είχαν κληθεί ώστε να εκφράσουν την άποψη τους.Βεβαίως δεν ήταν οι μοναδικοί που δεν είχαν κληθεί εχθές..
Ωστόσο για το ίδιο θέμα είχαμε και μια εξέλιξη που προφανώς από την μια επιταχύνει τις εξελίξεις και από την άλλη ακυρώνει όλες τις άλλες διαδικασίες. Έγγραφο που παραδόθηκε στους υπευθύνους της Αλλοτροπίας, τους παραχωρεί και επίσημα πλέον τον επάνω όροφο , για τις εκδηλώσεις και τους πολιτιστικούς σκοπούς του Συλλόγου.
Με βάση το επίσημο αυτό έγγραφο, θα πρέπει να εκκενωθούν οι αίθουσες του κάτω ορόφου.

Αξιοσημείωτο γεγονός της χθεσινής συνεδρίασης είναι και η έντονη λογομαχία ενός εκλεγμένου και ενός πρώην αυτοδικοιητικού.
 


Blog Widget by LinkWithin