16 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΦΟΙ: Ένας Γιαπωνέζος και ένας Έλληνας υπέστησαν ατυχήματα

 Έλληνας επισκέπτης της πόλης των Δελφών , σώθηκε εκ θαύματος , όταν είδε ένα  μεγάλο κλαδί ενός δέντρου , να καρφώνεται στην κυριολεξία στο αυτοκίνητο του. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.
Το παραπάνω γεγονός έλαβε χώρα κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,
Ένα καινούριο γεγονός , είναι το ατύχημα ενός Γιαπωνέζου, ο οποίος έπεσε μέσα σε μια μεγάλη τρύπα.



Ακολουθεί και το δημοσίευμα από orafok.gr σχετικά με το ατύχημα του Γιαπωνέζου επισκέπτη :




Τους Αγίους Πάντες με το μέρος του είχε, κατά πως φαίνεται, Ιάπωνας επισκέπτης στους Δελφούς, ο οποίος έπεσε μέσα σε μια μεγάλη τρύπα στο πεζοδρόμιο, πλησίον του φαρμακείου Κατσαρού. 

Φυσικά, γιατρός δεν υπήρχε και αναγκαστικά η περίθαλψη του επισκέπτη έγινε από τον κ. Θοδωρή Κατσαρό, ο οποίος είναι φαρμακοποιός. Ωστόσο, ο Ιάπωνας αν και δεν έσπασε τίποτε ευτυχώς, δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογράφησε το σημείο, είτε για να διεκδικήσει αποζημίωση από το Δήμο, είτε για να τη χρησιμοποιήσει προς δημοσίευση δυσφημίζοντας την περιοχή!
Το γνώριζαν
Από καιρό ωστόσο ο δήμος είχε ενημερωθεί για την τρύπα που «κατάπιε» τον Ιάπωνα, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Κατσαρός στην περιοχή μας, αλλά μάλλον δεν ίδρωσε κανενός το αυτί.
Όταν κληθεί ο δήμος να "σκάσει" κάμποσα λεφτά για αποζημίωση θα βρεθεί ξαφνικά και το προσωπικό και τα τεχνικά μέσα για την αποκατάσταση της ζημιάς και το κλείσιμο της τρύπας.
Τα δέντρα, το κλάδεμα και η καθαριότητα
Ακόμη ένα θέμα μας καταγγέλθηκε χθες για τους Δελφούς, καθώς κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι έχουν πέσει δέντρα από την κακοκαιρία και ουδείς ενδιαφέρθηκε να πάει να τα μαζέψει. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι τα δέντρα δεν έχουν κλαδευτεί με αποτέλεσμα να γρατζουνάνε τα τουριστικά πούλμαν. Όσο για την καθαριότητα και το φωτισμό αποτελούν πρωταρχικά αιτήματα των κατοίκων, που τονίζουν ότι η υποβάθμιση των Δελφών με το καινούριο μοντέλο που έχει εφαρμοστεί στην καθαριότητα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή!!!



Blog Widget by LinkWithin