Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση από τον Σ.ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ : ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ, ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και από ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στην Αθήνα, στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα Νέου Φαλήρου, δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σταθμός ηλεκτρικού: Φάληρο, υπάρχει και στάση του τραμ).

Μετά την Λειτουργία με αρτοκλασία θα ακολουθήσει, σε παρακείμενη αίθουσα, εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί η πίτα του Συλλόγου και θα προσφερθούν διάφορα μεζεδάκια και οι πατροπαράδοτοι σαρμάδες. Στην ίδια τελετή θα τιμηθεί ο Βασίλης Γ. Δεδούσης, τ. Πρόεδρος του Συλλόγου, τ. Ανώτατος Κρατικός Λειτουργός και τ. Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, για την πολύχρονη προσφορά του προς τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Επίσης, θα βραβευτούν οι πρωτοετείς φοιτητές με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία.

Το σύνολο των εκδηλώσεων διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών και είχε αρχικά προγραμματισθεί για την 25η Ιανουαρίου αλλά λόγω εκλογών μετατέθηκε για την 1η Φεβρουαρίου.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους Αγιαθυμιώτες και τους φίλους του να το τιμήσουν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στο σύνολο των εκδηλώσεων.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin