8 Νοεμβρίου 2014

Από την συνάντηση κ. Γιάννη Καράμπελα με τη δήμαρχο Λεβαδέων, κα Γιώτα Πούλου

Λιβαδειά 08.11.2014


Την Παρασκευή 07.11.2014, στο δημαρχείο Λιβαδειάς, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή Βοιωτίας, κ. Γιάννη Καράμπελα με τη δήμαρχο Λεβαδέων, κα Γιώτα Πούλου.

Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα τις αρνητικές συνέπειες που έχει προκαλέσει η αύξηση του αντιτίμου των διοδίων στη ¨Νέα Οδό¨ και τους κοινούς τρόπους δράσης, καθώς ο κ. Καράμπελας παρέδωσε στην κα δήμαρχο σχετική έκθεσή του, την όποια έχει δώσει και στον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ επίκειται και ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, των δημάρχων του νομού με τον υπουργό Μεταφορών.

Επιπλέον στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την παιδεία, την υγεία αλλά και τις υποδομές της πόλης.

Η κα δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Καράμπελα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει να επανδρώσει σχολείο Ειδικής Αγωγής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην επαρχία Λιβαδειάς, καθώς αρκετά παιδιά αναγκάζονται να διανύουν πάνω από 100 χλμ καθημερινά για να πηγαινοέρχονται από την επαρχία Λιβαδειάς στο Λουτούφι Θηβών, όπου βρίσκεται το πλησιέστερο Ειδικό σχολείο.

Σχετικά με τον τομέα της υγείας, η κα δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία της για την εύρυθμη λειτουργία του Γ.Ν. Λιβαδειάς, λόγω των ελλείψεών του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Από την πλευρά του ο κ. Καράμπελας ήταν καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι μέρα με τη μέρα η εικόνα του νοσοκομείου θα βελτιώνεται. Όπως ανέφερε, πολύ σύντομα αναμένονται στο νοσοκομείο γιατροί όλων των ειδικοτήτων, ενώ  θα υπάρξει ενίσχυση και σε νοσηλευτικό προσωπικό. Το νοσοκομείο όχι μόνο δεν πρόκειται να κλείσει αλλά στόχος είναι ν’ αποκτήσει ξανά το παλιό, καλό του όνομα.

Επίσης συμφωνήθηκε να καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου το φυσικό αέριο που διέρχεται μέσω αγωγού από την περιοχή, για βιομηχανικούς σκοπούς, να διεισδύσει και στα αστικά κέντρα. Αφού είναι αδιανόητο να περνάει το φυσικό αέριο δίπλα από την πόρτα μας και να μην μπορεί να εξυπηρετεί την πόλη της Λιβαδειάς.


Τέλος ο κ. Καράμπελας ευχαρίστησε την κα δήμαρχο για το περιεχόμενο της συζήτησης, της ευχήθηκε να έχει μια γεμάτη και δημιουργική θητεία, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό της σε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας
Φίλωνος 16, 32100 Λιβαδειά


Blog Widget by LinkWithin