24 Οκτωβρίου 2014

Ενημερώσεις ΑΚΟΛ : Πρόσκληση σε ετήσια γενική συνέλευση και Ημερίδα αγώνων στίβου "Αργύρης Ανέστης"


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Ομίλου




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην 16η/ 16/10/2014 (Θέμα 4ο) συνεδρίαση του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:30 μμ,στην αίθουσα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Λ. Κουτσοπετάλου 1-Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Τροποποίηση καταστατικού
Τοποθετήσεις μελών
Ψηφοφορία έγκρισης διοικητικού και οικονομικού απολογισμούΣε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, στις 6:30 μμ

Η παρουσία όλων των μελών θεωρείται απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ' αυτή τη γενική συνέλευση θα δοθεί η ευκαιρία να ακουστούν απόψεις που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς τα αθλούμενα μέλη του Ομίλου


για το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου Χρήστος Αλογοσκούφης

=========================================================

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

 

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιεί ημερίδα αγώνων στίβου, με τον γενικό τίτλο “ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 2014” τιμώντας τη μνήμη ενός πρώην στελέχους του ΑΚΟΛ, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε τον κλασικό αθλητισμό.

Σ’ αυτούς τους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ., καλούνται να τιμήσουν, με τη συμμετοχή τους, μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λεβαδέων.
 Οι όροι συμμετοχής και τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι αποτυπωμένα στην προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο E-mail : akoliv@yahoo.gr ή στο ΦΑΞ : 2261021100 ή στο γραφείο του ΑΚΟΛ (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας - Λιβαδειά), καθημερινά από τις 5:00 μέχρι 8:00 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

=======================================================

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ   Α Γ Ω Ν Ω Ν   Σ Τ Ι Β Ο Υ
«ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 2014»

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει ημερίδα αγώνων στίβου με την ονομασία “Αργύρης Ανέστης 2014”, στους οποίους μπορούν να μετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λεβαδέων.
Η ημερίδα έχει ως στόχο, να προσφέρει σ’ όλα τα παιδιά τη χαρά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αγώνες κλασικού αθλητισμού.

1.        Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής : Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου  2014, με ώρα έναρξης αγώνων 10:00 π.μ.

2.        Δικαίωμα συμμετοχής : έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, του Δήμου Λεβαδέων, που είναι γεννημένοι το 2003 μέχρι και το 2008.

3.        Αγωνίσματα :
 α.  δρόμοι 50 & 600 μέτρων
 β.  ρίψη με μπαλάκι
 γ.  άλμα σε μήκος
 δ. σκυτάλη
Το δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα, εξαρτάται από την ηλικία των ενδιαφερομένων και αναφέρεται αναλυτικά στο πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και στην παράγραφο 4 της παρούσης προκήρυξης.

4.        Κατηγορίες:
α. Στα 50 μ. αγόρια & κορίτσια Α & Β τάξη δημοτικού, γεννημένα το 2008 & 2007.
β. Στα 50 μ., μπαλάκι, μήκος & σκυτάλη 4Χ50 μ., αγόρια & κορίτσια Γ & Δ τάξης δημοτικού, γεννημένα το 2006 & 2005.
γ. Στα 50 μ., 600 μ., μπαλάκι, μήκος & σκυτάλη 4Χ50 μ., αγόρια & κορίτσια Ε & ΣΤ τάξης δημοτικού, γεννημένα το 2004 & 2003.

5.  Ιατρική εξέταση : όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να έχουν εξεταστεί, από γιατρό, με δική τους ευθύνη πριν από τους αγώνες, προκειμένου να βεβαιωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

6.   
Δηλώσεις συμμετοχής : μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στο FAX  22610 21100 ή το E-mail : akoliv@yahoo.gr ή στα γραφεία του Ομίλου μας, που βρίσκονται στην οδό Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου), απογευματινές ώρες από 5:00 μέχρι 8:00 μ.μ., καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.
Δηλώσεις μπορούν να γίνουν & την ημέρα των αγώνων, μέχρι τις 9:00 π.μ.
Στις υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες υποχρεωτικά θα είναι υπογεγραμμένες από γονέα ή κηδεμόνα των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών, πρέπει να συμπληρωθούν και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

7. Οικονομικά: όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων, με δικά τους έξοδα.

8.    Συμμετοχές: κάθε μαθητής ή μαθήτρια έχει δικαίωμα να μετάσχει σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ αγώνισμα. Μαθητές & μαθήτριες Γ, Δ, Ε & ΣΤ τάξης, μπορούν να μετάσχουν και σε σκυτάλες.          Σημειώνουμε ότι μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αγωνίσματος.

9.    Έπαθλα:
Θα δοθούν μετάλλια & διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές & νικήτριες, κάθε αγωνίσματος, σε όλες τις κατηγορίες & αναμνηστικά σε όλους τους αγωνιζόμενους.

10.    Ειδικές διατάξεις: Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

11.  Όλα τα αγωνίσματα δρόμου θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές.

12.    Γενικά: όλοι οι μετέχοντες στους αγώνες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τέλεσης αυτών, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη, εφόσον έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και πρέπει να φορούν κατάλληλη αθλητική ενδυμασία.
Η ώρα διεξαγωγής των αγωνισμάτων, που αναγράφεται στο σχετικό πρόγραμμα των αγώνων,  μπορεί να μεταβληθεί, ανάλογα με το πλήθος συμμετοχών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης των αγώνων

Ότι δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα προκήρυξη και αφορά τεχνικά θέματα, θα επιλύεται από τους προπονητές στίβου του Ομίλου μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Blog Widget by LinkWithin